Waar blijft die langetermijnvisie waar je op kan bouwen?

Waar blijft die langetermijnvisie waar je op kan bouwen?

Nadat de woningmarkt eerst volledig op zijn beloop is gelaten, wordt de markt nu weer verstikt door regulering. Ondertussen laten we ons overvallen door migratie en vergrijzing. Waar blijft die broodnodige langetermijnvisie?, vraagt Ariana Manduzai, hoofdredacteur van Vastgoedjournaal zich af in dit VJ-commentaar.

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.

Reacties

Cornelis van Wesep

Wat mij betreft wordt hier een duidelijke terugblik gegeven en wordt het huidige zgn. beleid goed gekenschetst. We moeten hier wel bij betrekken dat er ook nog wat andere zaken zoals stikstof spelen en op basis daarvan een mogelijk beleid, visie ontwikkelen, Geen ad hoc maatregelen maar overleg met de marktpartijen en niet vergeten dat niet alleen de politiek het beleid bepaald maar ook de ambtenaren die het op hun manier denken te moeten uitvoeren.

Geplaatst op 9 januari 2023 om 08:56