Vijf kaarten beschikbaar voor exclusief netwerkevenement voor particuliere verhuurders

Georganiseerd door HousingAnywhere/Kamernet

Wil je worden bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op de vastgoedmarkt en interessante vastgoedspecialisten ontmoeten? Het grootste verhuurplatform in Nederland organiseert een exclusief netwerkevenement voor particuliere verhuurders.

Op donderdag 1 december delen verschillende vastgoeddeskundigen hun kennis op het nieuwe kantoor van Housing Anywhere in hartje Rotterdam. Hoewel de 120 beschikbare plaatsen al vergeven zijn, willen men Vastgoedjournaal-lezers toch in de gelegenheid stellen om het evenement bij te wonen, door vijf extra kaarten weg te geven.

Het programma
17:00 uur – Welkom
17:30 uur – Djordy Seelmann (CEO van HousingAnywhere en Kamernet) vertelt over de nieuwste ontwikkelingen voor verhuurders op het platform.
17:45 uur – Esther Dekker (vastgoedspecialist) deelt haar ervaringen met de succesvolle transformatie van beleggingspanden.
18:05 uur – Huib Hielkema (vastgoedadvocaat bij Hielkema & co) deelt de laatste ontwikkelingen op het gebied van de wet- en regelgeving van woningverhuur.
18:25 uur – De middag wordt afgesloten met een gezellige netwerkborrel en de finger foods van Bar Blaak 555.

Meld je nu aan
Wil je graag aanwezig zijn bij dit informatieve netwerkevenement? Meld je dan kosteloos via deze pagina. Let op: Omdat het aantal plaatsen voor dit exclusieve evenement beperkt is, zullen alleen de eerste vijf aanmeldingen een uitnodiging ontvangen. Mocht je onverhoopt niet tot de gelukkigen behoren, dan sturen we je een samenvatting van de besproken onderwerpen, zodat je alsnog op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

Reacties