FlexOffiZ overgenomen door ABOG Vastgoed Wonen

Verhuurder van flexibele kantoorruimte FlexOffiZ Nederland B.V. is per 1 oktober 2022 overgenomen door ABOG Vastgoed Wonen B.V.

FlexOffiZ is in 2012 ontstaan vanuit Annexum Invest BV om te kunnen voorzien in de groeiende behoefte om pandeigenaren te ontzorgen bij de flexibele verhuur en het aantrekken van huurders. Het bedrijf is door de jaren heen uitgegroeid tot een volwassen kantoorconcept met all-inclusive huurprijzen en werkt in opdracht van pandeigenaren. Met haar maandelijkse opzegtermijn is FlexOffiZ de meest flexibele kantoor-operator op dit moment. In 10 jaar tijd heeft FlexOffiZ een portefeuille met 11 vestigingen door heel Nederland opgebouwd.

ABOG Vastgoed Wonen B.V.
Nieuwe eigenaar ABOG Vastgoed Wonen B.V. richt zich op beleggingen in commercieel vastgoed en woningen. Aart Bosman is de bestuurder van ABOG en het bedrijf wordt gerund door Aart, Bjorn en Sven Bosman. De directie van FlexOffiZ Nederland B.V. zal gevormd worden door Aart Bosman en Lizetta van Coevorden. Lizetta van Coevorden is met de overname ook aandeelhoudster geworden van FlexOffiZ. Met dit nieuwe team zal FlexOffiZ zich in de toekomst nog verder door ontwikkelen in een alsmaar veranderende kantorenmarkt en haar dienstverlening verder optimaliseren.

Binnenkort in Vastgoedjournaal een uitgebreid interview met de directie van FlexOffiZ



Reacties


Laatste nieuws