Ariana Manduzai nieuwe hoofdredacteur bij Vastgoedjournaal

Ariana Manduzai is per 1 november 2022 de nieuwe hoofdredacteur van Vastgoedjournaal.nl.

Manduzai studeerde aan Universiteit Leiden en deed daar de master Journalistiek en Nieuwe Media om vervolgens aan de slag te gaan bij landelijke media. Zij werkte als journalist bij persbureau ANP en was voordat zij de overstap maakte naar de vastgoedsector gastenredacteur bij Omroep WNL en televisieprogramma Op1. Maart 2021 begon Manduzai bij vastgoedmedium Vastgoedmarkt. Eerst als algemeen verslaggever en daarna als redacteur retail. 

Manduzai gaat het gezicht van de redactie worden en is in die rol verantwoordelijk voor de journalistieke koers, de dagelijkse berichtgeving, achtergrondartikelen, en het geven van persoonlijke commentaren over prangende kwesties in de vastgoedmarkt. Daarnaast zal zij diverse debatten gaan leiden en een vinger aan de pols houden in de vastgoedmarkt. 

Uitgever en eigenaar van Vastgoedjournaal John Kerkhoven: "Wij zijn blij met de komst van Ariana en zijn er trots op dat wij als modern vastgoedmedium de eerste vrouwelijke hoofdredacteur hebben van de vastgoedsector. De kennis en contacten die zij meeneemt zijn een mooie aanvulling op de redactie. Ik kijk uit naar de actualiteiten die zij centraal gaat zetten en haar opiniërende stukken die de discussie binnen de vastgoedmarkt zullen aanwakkeren en levendig gaan houden."

"Het is een grote eer om de functie van hoofdredacteur voor Vastgoedjournaal te mogen vervullen en samen met het mooie VJ-team Vastgoedjournaal nog sterker neer te zetten. Ik dank John en het team voor het vertrouwen en zal de uitdaging met veel plezier en enthousiasme aangaan", zegt Manduzai in een reactie.

Over Vastgoedjournaal
Opgericht in 2009, is Vastgoedjournaal binnen enkele jaren hét online platform geworden voor de commerciële vastgoedprofessional. Naast een journalistiek medium biedt het platform ook andere diensten om het leven van de vastgoedprofessional te vergemakkelijken. Zo is er het Beleggersregister, een dienst die de vraag naar beleggersobjecten in kaart brengt. Ook is er op het platform Vastgoedprofielen waar ingelogde gebruikers van Vastgoedjournaal onderling contact met elkaar kunnen leggen en zo hun netwerk kunnen verbreden. Ook biedt VJ een dienst aan die hulp biedt bij financieringen door een duidelijk overzicht te geven van de beschikbare financieringspartijen op de markt. 



Reacties


Laatste nieuws