C2N breidt haar team uit met drie nieuwe collega’s

C2N breidt haar team uit met drie nieuwe collega’s. Zij gaan bij het kantoor op het Westeinde in Voorburg aan de slag als duurzaamheidsadviseur. Samen zullen zij het team ondersteuning van de BREEAM Experts en Assessoren van C2N.

Ugo Moruzzi (33) versterkt vanaf juli het team van C2N. Hij gaat zich bezighouden met duurzaamheidsadvies (ESG, BREEAM, WELL) en Technical Due Diligence. Na zijn opleiding bouwkunde en international studies heeft hij als projectmanager gewerkt bij Royal Haskoning, en aansluitend daarop als projectleider duurzaamheid bij Twinstone. Door zijn passie voor en zijn visie op duurzaamheid is Ugo een perfecte aanvulling op het team. In zijn vrije tijd kookt hij graag en speelt graag bordspellen onder het genot van een speciaal biertje. Hij houdt zichzelf in topconditie door regelmatig op de racefiets te stappen, volop genietend van de wind in zijn haar.

Wouter Moerer
Wouter Moerer (31) is in augustus bij C2N gestart als duurzaamheidsadviseur. Hij studeerde af op het ROC van Amsterdam in International Aviation Operations. Hier heeft hij veel kennis opgedaan in de dagelijkse operatie van luchtvaartorganisaties. Hij is na zijn studie begonnen bij het OCC (operations control center) van TUIfly op Schiphol om hier 24/7 de operatie te waarborgen. Tijdens de Coronapandemie heeft hij zijn werk in de luchthaven omgezet naar een baan als calculator bij een aannemer. Door zijn brede interesse en een grote belangstelling voor architectuur is hij bij C2N terecht gekomen. Wouter zal zich bij C2N bezighouden met de ondersteuning van de BREEAM Experts en Assessoren. In zijn vrijetijd is hij actief bezig met het stekken van plantjes en speelt hij graag basketbal.

Luc van Esch
Luc van Esch (28) komt het team versterken als duurzaamheidsadviseur. Na het behalen van zijn diploma in Deltamanagement op de hogeschool van Zeeland, is hij aan het werk gegaan als junior grondstroom coördinator bij Suez Remediation Nederland. Hier heeft hij zich gespecialiseerd in de circulariteit van de grondstromen. In zijn huidige functie als Duurzaamheidsadviseur kan hij zijn expertise op het gebied van water en de aannemerij goed toepassen in de BREEAM-projecten. Luc houdt zich in zijn vrije tijd graag bezig met het uitproberen van nieuwe recepten. Dit combineert hij graag met een groep vrienden in het weekend.

C2N naar is altijd op zoek naar jong of ervaren talent! Met een groeiend team zorgen we altijd voor uitdagende projecten, professionele opdrachtgevers en voldoende doorgroeimogelijkheden. Meer informatie over C2N en de medewerkers of contact vindt u op: ‘’Over ons’’.

Reacties