Nieuwe huurders in Emmapassage in Tilburg

 Wereldhave maakt vijf nieuwe huurders bekend voor nieuwe locaties in de Emmapassage, met American-Style Fat Phill’s Diner, fashion retailer Guts & Gusto, Skechers, Starbucks en Voetbalshop.nl.

Horecazaak Fat Phill’s Diner wordt gerund door een regionale ondernemer en is hét nieuwe adres in de binnenstad voor een Cheesy Buffalo, Philly Cheesesteak of Nashville Chicken. Een American-style diner, gelegen aan het nieuwe centrale ontmoetingsplein ‘eat&meet’ in de Emmapassage op een oppervlakte van circa 141 m².

Fashion formule Guts & Gusto opent in het najaar de deuren van een gloednieuwe winkel van ca. 330 m² in de Frederikstraat. Met een uitgebreide en trendy collectie van fashion, modeaccessoires en woonaccessoires is Guts & Gusto een sterke aanvulling op het bestaande modeaanbod in Tilburg.

Skechers
Het internationale schoenenmerk Skechers opent een gloednieuwe brandstore in de Heuvelstraat, op circa 275 m². De Skechers store uitgevoerd in het laatste winkelconcept en biedt een compleet assortiment van dames-, heren-, kinderschoenen en accessoires.

Sportformule Voetbalshop.nl, is de grootste voetbalwinkel van de Benelux en heeft werkelijk alles van, voor en over voetbal. Met een ruim assortiment van de nieuwste producten en vaak exclusief aanbod heeft voetbalminnend Tilburg er een nieuwe hotspot bij. Voetbalshop opent een winkel van 189 m² in de nieuwe Frederikstraat

Bij de totstandkoming van de samenwerking met Fat Phill’s Diner werd Wereldhave geadviseerd door door AdHoc Horecamakelaars. Skechers werd geadviseerd door Kokelenberg & Ouwehand vastgoed adviseurs.

Naast de verhuurtransacties vanuit Wereldhave heeft MN, eigenaar van de twee winkelpanden bij de entree van de Emmapassage aan het Stadshuisplein, namens Stichting Pensioenfonds Metaal en Techniek een langjarige huurovereenkomst afgesloten met Starbucks. Starbucks zal haar deuren openen aan de Emmapassage 29 inTilburg op een oppervlakte van circa 170 m². MVGM Bedrijfsmakelaars trad in deze transactie op als adviseur van verhuurder MN.

Reacties