Woningbelegging aangeboden: 12 appartementen in Serviceflat Eikendonck te Vught

In de markante Serviceflat Eikendonck met een fenomenaal uitzicht over ‘s Hertogenbosch en wijde omtrek biedt Slingerland Funderingstechnieken BV een woningbelegging aan. Het gaat om 12 zelfstandige appartementen uit het midden- en hogere segment. De tweekamer appartementen hebben circa 62 m2 GBO. Bij drie appartementen hoort een vaste parkeerplaats in de parkeergarage. Het aanbod is volledig verhuurd.

Serviceflat Eikendonck telt 13 verdiepingen en 87 appartementen met 2, 3 of 5 kamers. In 2017 is het gebouw volledig gerenoveerd. Circa 30 appartementen zijn verhuurd. Elk appartement heeft in het souterrain een wijnkast en een berging. De inpandige parkeergarage biedt ruimte aan 40 auto’s. Buiten zijn 6 garageboxen op eigen terrein. Eikendonck ligt in een parkachtige landschapstuin van circa een hectare. Ook is er een zonnige binnentuin met wandelpaden en besloten zitjes, waar het heerlijk toeven is.

Comfort en services in Serviceflat Eikendonck
Serviceflat Eikendonck is een woonomgeving voor ouderen die zelfstandig wonen en gesteld zijn op comfort en privacy. De services en faciliteiten die Eikendonck biedt zijn legio. Zo is er een receptie, een huismeester en nachtzorg. Ook is er een professionele keuken van waaruit een cateraar warme maaltijden verzorgt voor bewoners en derden. Ook is er een klein restaurant voor besloten diners. Verder is er een sfeervolle lounge met zithoeken, een leestafel, een koffiehoek, wifi in de receptie en lounge, een tuinkamer die geschikt is voor recepties, culturele activiteiten en filmmiddagen, een bridge- en biljartkamer, een kapsalon en een fitnessruimte. Verder heeft elk appartement een wandtelefoontoestel met monitor en elektrische deuropener. Ook zijn er in alle appartementen alarmknoppen voor acute hulp.

Vereniging van Eigenaren
De Vereniging van Eigenaren heeft een moderne visie en is financieel gezond. Onder leiding van een doortastend bestuur past de Vereniging van Eigenaren het serviceconcept op diverse onderdelen successievelijk aan naar bijdetijdse maatstaven. De verkoper is positief over de modernisering van het service concept. Deze komen de exploitatie ten goede en leiden tot lagere servicekosten en meer keuzevrijheid voor de bewoners.

Geliefd
De verkoper wil een deel van zijn bezit in deze serviceflat afstoten, omdat hij zijn focus op andere investeringen wil leggen. Vanwege het enthousiasme voor Serviceflat Eikendonck behoudt de verkoper zelf overigens ook nog enkele appartementen. Hij gelooft in het concept van deze serviceflat. Deze is geliefd bij ouderen niet alleen uit Vught maar ook uit de omstreken, waardoor er momenteel een wachtlijst geldt.

Interesse?
Het is mogelijk om tot 30 september 2022 12.00u een bieding uit te brengen bij de notaris.  
Bij interesse kunt u verdere informatie opvragen bij de procesbegeleider Barbette de Graaf van Nieuwstad OrangeGlobal via 06 20 49 88 89 of bdegraaf@nieuwstadorangeglobal.com.

Reacties