Harro Schulz treedt toe als partner bij act Fort Advocaten

Harro Schulz heeft zich per 1 september 2022 aangesloten als partner bij act Fort Advocaten. Met zijn komst breidt act FORT haar corporate/M&A-team uit en verstevigt haar positie als specialist op het gebied van ondernemingsrecht en vastgoedrecht met een leidende positie in de sectoren vastgoed, retail en hotels & leisure.

Harro brengt meer dan twintig jaar ervaring mee op het gebied van (cross border) fusies & overnames, venture capital en private equity, herstructureringen, en algemeen vennootschapsrecht en ondernemingsrecht. Voor zijn overstap naar act FORT was hij werkzaam (als partner) bij diverse grote internationale kantoren.

Terry Steffens: “Wij zijn enthousiast dat Harro als partner deel gaat uitmaken van ons team. Zijn ervaring en manier van werken sluiten uitstekend aan bij de expertise en kwaliteit waar act FORT voor staat en de aanpak die onze cliënten van ons gewend zijn. We kijken uit naar een prettige en succesvolle samenwerking.”

Harro Schulz: “act FORT heeft een uitstekende reputatie binnen haar praktijkgebieden met stuk voor stuk gedreven specialisten en een zeer professionele en moderne kantoororganisatie. Ik zie zeer uit naar onze samenwerking, om een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van het kantoor, en ben verheugd dat ik mijn klanten de bredere expertise en capaciteit van act FORT kan aanbieden.”

Dante le Poole en Tom Derks volgen Harro Schulz naar act FORT. Dante heeft ruim tien jaar (internationale) ervaring als advocaat en heeft het merendeel daarvan samen met Harro gewerkt. Hij zal bij act FORT werkzaam zijn als Professional Support Lawyer. Tom is sinds anderhalf jaar werkzaam in de advocatuur en de praktijk van Harro.

Over act FORT
act FORT is een middelgroot advocatenkantoor in Amsterdam, gespecialiseerd in vastgoedrecht en ondernemingsrecht met een leidende positie in de sectoren vastgoed, retail en hotels & leisure.

act FORT maakt het verschil door verder te kijken dan alleen juridisch advies. Door niet voor haar klanten te werken maar samen met hen, als trusted advisor bij juridische én strategische vraagstukken. En door daadwerkelijk met originele oplossingen te komen en te helpen bij het nemen van betere beslissingen.

act FORT maakt deel uit van act legal, een groeiende alliantie van zelfstandige advocatenkantoren in negen Europese landen.



Reacties


Laatste nieuws