Cees Steur in dienst bij Schenk Makelaars

Met de indiensttreding van Cees Steur BA REV RM RT als Hoofd Taxaties en uitbreiding van de dienstverlening naar taxaties voor grootzakelijk vastgoed, beschikt het bedrijf nu over een full-service taxatieafdeling.

Schenk Makelaars heeft al 20 jaar haar wortels in de Haarlemmermeer en bestaat inmiddels uit een prachtig team van in totaal 21 betrokken medewerkers. Cees Steur had van 2003 tot 2014 een eigen makelaarskantoor, centraal gevestigd in de driepunt Haarlemmermeer-Amsterdam-Haarlem. Na deze periode heeft hij een aantal vastgoedfuncties bekleed, waaronder Taxatiemanager bij Vesteda en Programmamanager Taxeren bij de NVM. 

“Ik zie het als een prachtige uitdaging om de taxatieafdeling binnen Schenk Makelaars verder uit te bouwen. Met de uitbreiding naar grootzakelijk vastgoed kunnen wij nu een breder spectrum van opdrachtgevers, banken en financiers bedienen. Daarnaast kunnen wij intern de volgende stap zetten naar het verder ontwikkelen van taxatietools en de kwaliteitsverbetering van onze data; twee factoren die steeds belangrijker worden in de vastgoedbranche. Onze taxaties voldoen uiteraard aan de eisen van EVS/IVS en het NRVT, waarmee wij als onafhankelijke partner alle soorten bedrijfstaxaties kunnen uitvoeren”, aldus Steur.   

Reacties