Tip de redactie tijdens Provada via Whatsapp of e-mail

De redactie van Vastgoedjournaal zit graag dicht op het nieuws en daarom heeft de redactie wederom de tiplijn geopend voor Provada. Een persmoment zoals een ondertekening of aankondiging met ons delen? Whatsapp de redactie tussen 14 en 16 juni op 06 - 15 03 2600 en laat ons weten wat wij niet mogen missen.

Drie dagen lang zal de redactie van Vastgoedjournaal verslag doen van dé vastgoedbeurs van Nederland. Om ervoor te zorgen dat wij geen enkel nieuws missen, hebben we net zoals voorgaande jaren de VJ Tiplijn weer in het leven geroepen.

De redactie zal de Tiplijn in de gaten houden en op basis van beschikbaarheid een selectie maken van de te bezoeken persmomenten. Uiteraard kunnen wij niet overal bij zijn. Wij zullen u op de hoogte brengen als er een redacteur langskomt.

Vermeld in uw bericht naar 06 - 15 03 2600 in elk geval uw naam, bedrijf, de reden dat wij het persmoment niet mogen missen én de hal+standnummer waar het plaats zal vinden.

Mocht u nu al een overzicht hebben van de persmomenten op Provada kunt u dat natuurlijk sturen naar redactie@vastgoedjournaal.nl

Alvast bedankt en wellicht tot snel!

Reacties