GaragePark zoekt bedrijfskavels

GaragePark Nederland heeft een sterke groeiambitie en is voortdurend op zoek naar geschikte bedrijfskavels door heel Nederland. Zij komen graag in contact met eigenaren van bedrijfskavels, rechtstreeks of via een makelaar.

Zij bieden een aantrekkelijke courtage van 3% en veel van onze nieuwe locaties zijn door makelaars aangebracht.

GaragePark Nederland
Met meer dan 40 vestigingen in Nederland en ruim 4.000 units is GaragePark Nederland al meer dan 14 jaar marktleider in het segment van kleinschalige opslag-en bedrijfsruimten. GaragePark Nederland ontwikkelt en realiseert deze parken volgens een bewezen concept. Mede door de ruime projectervaring en de flexibiliteit van het concept, kan GaragePark snel schakelen om tot een goede transactie te komen.

Een GaragePark is een afgesloten bedrijfsterrein met zelfstandige, kleinschalige bedrijfsunits waar ondernemers een veilige plek vinden voor de opslag van hun spullen. Ondernemers kunnen in hun unit ook werkzaamheden uitvoeren. De parken liggen dichtbij woonkernen en ontsluitingswegen, zodat de functionaliteit, vraag en bereikbaarheid optimaal zijn. De individuele bedrijfsunits zijn uitgevoerd als prefab betonnen garageboxen en voorzien van elektra en beveiliging (BORG-2). Parken met meer dan 1 bouwlaag zijn voorzien van een goederenlift.

De meerwaarde voor een gemeente
Een GaragePark met kleinschalige opslag- en werkruimten is een basisvoorziening die elke gemeente zou moeten hebben. Een basisvoorziening zoals een bedrijventerrein, een milieu- straat, een sportcomplex, gezondheidscentrum of zorgverblijf.

Het concept verschaft opslagruimte en een uitvalsbasis aan lokale klein zakelijke ondernemingen. Het vergroot de leefbaarheid van de woonwijken waar deze ondernemingen nu nog gevestigd zijn en waar opslag en werkzaamheden vaak op oneigenlijke wijze plaatsvinden.

Aantrekkelijke courtage voor makelaars
GaragePark heeft een sterke groeiambitie en is op zoek naar geschikte bedrijfskavels door heel Nederland. Mede door de ruime projectervaring en de flexibiliteit van het concept, kan GaragePark snel schakelen om tot een goede transactie te komen.

Heeft u de gouden tip of wilt u meer informatie ontvangen? Neem contact op via grondbank@garagepark.nl of bel naar 06-82062068.Reacties


Laatste nieuws