Loes Winkelmolen gestart bij Real Estate divisie van BVA Auctions

Per 1 mei is Loes Winkelmolen toegevoegd aan de vastgoedtak van BVA Auctions. Als Intern Accountmanager Real Estate houdt zij zich bezig met de organisatie van vastgoedveilingen, zowel executoriaal als vrijwillig. 

Voorheen was Winkelmolen, na drie jaar een wereldreis te hebben gemaakt, onder andere werkzaam als Seller Service Professional bij BVA Auctions, waar ze al snel kon doorgroeien. Deze doorgroei binnen BVA Auctions is een mooi vervolg binnen haar ambities.

Slag maken in de digitalisering, facturering en datarapportages
"Binnen de Real Estate divisie ga ik mezelf bezighouden met de procesoptimalisatie van de executoriale- en vrijwillige veilingen in combinatie met het transparante proces wat hier wordt vormgegeven. Ook zal ik het eerste aanspreekpunt worden bij vragen van klanten over de website en onze veilingobjecten. Daarnaast zal ik een slag maken in de digitalisering, facturering en datarapportages, onderdelen waarin ik mijn ervaring een grote toegevoegde waarde kan gaan toepassen! Een mooie uitdaging waarin ik enorm veel zin in heb”, aldus Winkelmolen.

Reacties