C2N breidt haar team uit met twee nieuwe medewerkers

C2N breidt heeft haar team uitgebreid met Mehmet Akif Kumas en Farheen Abdulrahman.

Mehmet Akif Kumas (26) versterkt het team als commissioningmanager en duurzaamheidsadviseur. Na zijn opleiding als werktuigbouwkundige heeft hij ervaring opgedaan als energieconsultant en werkvoorbereider op projecten van Rijkswaterstaat. Daarnaast is hij ambitieus en houdt van een uitdaging. In zijn vak als commissioningmanager en duurzaamheidsadviseur zal hij onder andere te maken krijgen met verduurzamingstrajecten, inventariseren van de staat van gebouwinstallaties en het begeleiden van uitvoeringstrajecten.

In deze tijd waarin installaties een steeds grotere rol gaan spelen in de verduurzamingsslag, is C2N uiteraard verheugd met de verdere versterking van ons team van installatieadviseurs.

Farheen Abdulrahman (23) is gestart als duurzaamheidsadviseur technologie. In 2021 heeft Abdulrahman haar Bachelor Climate and Management afgerond aan de Haagse hogeschool

Tijdens haar studie heeft ze zich vooral gefocust op de energietechnieken in de woningen en de berekeningen hiervan. Ze onderzocht tijdens haar scriptie hoe jaren 30-woningen op een warmtenet kunnen worden aangesloten. Gezien de geopolitieke ontwikkelingen relevanter dan ooit! Bij C2N zal Farheen zich ontfermen over het opstellen van BENG-berekeningen en het bijstaan van de BREEAM consultants in het verduurzamen van de projecten.

Naast haar werk bij C2N is ze ook werkzaam als studieloopbaanbegeleider en projectdocent op het ROC Mondriaan, afdeling Bouw en Infra.

C2N is altijd op zoek naar jong of ervaren talent! Met een groeiend team zorgen we altijd voor uitdagende projecten, professionele opdrachtgevers en voldoende doorgroeimogelijkheden.

Reacties