Koppelingen tussen verschillende softwarepakketten worden steeds belangrijker

In 2021 is Kees van Iwaarden Easylink binnengestapt. Easylink is een centraal platform wat softwarepakketten met elkaar verbindt. Van Iwaarden is in 2021 gestart met de verdere opbouw en professionalisering van het platform, en met succes. Easylink groeit en maakt grote stappen. Half 2021 is Easylink in contact gekomen met Bloxs en inmiddels verzorgt Easylink namens een aantal softwarepartijen koppelingen met Bloxs.

Kees van Iwaarden is al jaren ondernemer, onder andere met een dakdekkersbedrijf en het online systeem Loek! Online is hij nu aan een nieuw avontuur bij Easylink begonnen. “In 2020 kwam ik de oprichters van Easylink tegen, zij wisten wie ik was en zo raakten we aan de praat over de toekomst van Easylink. Van daaruit is het verder gegroeid en ben ik in 2021 aan het roer komen te staan”, vertelt van Iwaarden.

Easylink is je digitale postbode
“Easylink moet je zien als je digitale postbode. Het is een centraal platform waar je softwarepakketten aan elkaar koppelt. Dit kan in feite met ieder pakket wat voorzien is van een open API. Wij zorgen ervoor dat de koppeling tussen de twee platformen soepel verloopt. De postbode haalt aan de ene kant de informatie op en zorgt ervoor dat het aan de andere kant goed afgeleverd wordt”, legt van Iwaarden uit.

Koppelingen worden steeds belangrijker
“Ik zie dat koppelingen tussen softwarepakketten steeds belangrijker worden. Voor huurders, voor Property Managers, voor iedereen die gebruik maakt van software. Er wordt tegenwoordig specifieke software ontwikkeld voor ieder deelproces. Het werkt vervolgens heel prettig als je die deelprocessen kunt koppelen met je basis ERP-systeem. Als ERP-leverancier kun je nooit alle nieuwe technologie bijbenen en dat implementeren in je basis software. Goed werkende koppelingen tussen verschillende softwarepakketten zijn dan essentieel”, vertelt van Iwaarden.

Bloxs en Easylink
Bloxs en Easylink werken nu ongeveer een half jaar samen. Bloxs is een ERP-systeem voor de professionele Vastgoed Beleggings- en Property Management Organisaties, waarbij Easlylink koppelingen van andere software partijen verzorgt. “Dat hebben we nu voor een aantal klanten gedaan en we werken goed samen. Wij merken dat ook bij Bloxs de vraag naar koppelingen met andere software toeneemt. Wij nemen die werkzaamheden bij Bloxs weg. Dan kunnen zij doen waar ze goed in zijn en wij ook”, legt van Iwaarden uit.

De nummer 1 van Nederland
De toekomst kijkt van Iwaarden ook met goede moed tegemoet. “We willen de nummer 1 van Nederland worden op het gebied van koppelingen. De vastgoedwereld is naast handel- en productiebedrijven een van onze voornaamste doelgroepen.” Naast het koppelen van software wil van Iwaarden ook goed advies geven aan klanten. “De onderliggende vraag naar een koppeling is dat klanten hun bedrijfsproces efficiënter willen organiseren, geen onnodig werk meer willen uitvoeren en meer grip willen krijgen op de performance van hun bedrijf. Ik wil dat klanten straks naar ons toekomen met de vraag hoe ze hun gehele bedrijfsproces het best kunnen optimaliseren zonder  onnodige hoge investeringen.Reacties


Laatste nieuws