Bezoek op 23 mei 2022 het Vastgoedjournaal-congres over crowdfunding

Crowdfunding voor vastgoed steeds belangrijker

Benieuwd naar de ervaringen met crowdfunding van vastgoedpartijen? Dan mag je dit congres niet missen. In één dagdeel bijgepraat worden over de mogelijkheden om door middel van crowdfunding vastgoed te financieren kan op 23 mei aanstaande in Amsterdam. 

Tientallen Nederlandse professionele vastgoedpartijen maken al gebruik van crowdfunding. De belangstelling groeit hard. Crowdfunders zijn bereid om een hoger risico te nemen dan banken. Ze accepteren bijvoorbeeld een hogere LTV – sommige zelfs 100% –, een tweede hypotheek, en/of ontwikkelrisico’s. Crowdfunding is vaak aanvullend op een bancaire financiering. Wat zijn de ervaringen van vastgoedpartijen? Wat zijn geslaagde vastgoed-cases? En wat zijn de nadelen van crowdfunding?

Antwoord op deze en nog veel meer vragen krijgt u tijdens dit congres. U krijgt inzicht in de ervaringen van vastgoedpartijen die met succes crowdfunding hebben gebruikt. Wat is hen meegevallen, wat tegengevallen? Dit congres is een praktische crowdfunding-leidraad voor elke vastgoedpartij met een financieringsvraag.

Locatie: Novotel, Europaboulevard 10, 1083 AD Amsterdam

Datum en tijd:  23 mei, 12:00 - 17:15

Aanmelden
Het programma en het aanmeldformulier van crowdfundingcongres is te vinden via deze link.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022