Vijfde securitisatie voor hypotheekverstrekker Tulp Group

Afgelopen vrijdag 21 januari is de Jubilee Place-3 transactie afgerond. Met de deelname van De Nederlandse in deze RMBS-transactie is de vijfde securitisatie voor Tulp Group een feit. Deze recente transactie maakt deel uit van het Jubilee Place-programma voor Dutch Residential Buy-to-Let.

Het Jubilee Place-programma is een specifiek Nederlands securitisatie-programma. De in 2020 gestarte Buy-to-Let financier De Nederlandse, onderdeel van Tulp Group, participeerde in deze transactie. Met het eigen Tulip Mortgage Funding programma voor eigen-woninghypotheken en de deelname aan het Jubileum Place-programma is Tulp Group herhaaldelijk aanwezig in de markt van de Nederlandse RMBS.

Uitdagende tijden
Pierre de Vos, CFRO en medeoprichter van Tulp Group: “Het is mooi om te zien dat Jubilee Place-3 goed wordt ontvangen in deze uitdagende tijden. Met de aanzienlijke dekking over de gehele kapitaalstructuur, is de belangstelling in de markt voor dit soort transacties stevig.”.

Tulp Group is een Nederlands multi-asset lender platform. Met de drie eigen merken Tulp Hypotheken, De Nederlandse en Brug Financieringen dekt Tulp de hypotheekmarkt voor eigen-woninghypotheken, buy-to-let hypotheken en overbruggingsleningen in Nederland. Tulp Group is opgericht in 2015 en is een onafhankelijke entree voor internationale investeerders om te participeren in de Nederlandse hypotheekmarkt.Reacties


Laatste nieuws