Marcel de Boer in dienst bij Woonzorg Nederland

Per 1 februari treedt Marcel de Boer in dienst bij Woonzorg Nederland als manager Vastgoedontwikkeling. Hij wordt onder meer verantwoordelijk voor de nieuwbouw en uitbreiding van de wensportefeuille.

De Boer is directeur bij vastgoedadviseur Troostwijk, waar hij 14 jaar heeft gewerkt. Hij zit ook in de Europese raad van de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS), en was tot 2019 lid van het algemeen bestuur van Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM.

Vanwege de vergrijzing stijgt de vraag naar seniorenwoningen sterk, en om de behoefte op te vangen wil Woonzorg Nederland haar portefeuille vernieuwen en daarnaast met 500 eenheden per jaar uitbreiden, bestaande uit vernieuwende woonvormen én eigentijds zorgvastgoed.

De Boer: ‘Ik hoop mijn steentje bij te dragen in de uitbreiding van de portefeuille die is neergezet voor seniorenhuisvesting en zorgvastgoed. Dit is een cruciaal vraagstuk waarin Woonzorg Nederland als marktleider een belangrijke trekkersrol kan vervullen. Het is een mooie ambitie waar wij met zijn allen onze schouders onder moeten zetten.’Reacties


Laatste nieuws