Whitewood: 'Aandacht voor de vastgoedprofessionals bij het werven loont!'

“Dat de huidige arbeidsmarkt uitdagend is, behoeft natuurlijk weinig toelichting. Veel vraag naar ervaren (vastgoed)professionals met als gevolg weinig aanbod van goede kandidaten, de daarbij gevraagde salariswensen en een arbeidsmarkt die er voor ons als werkgever in het verleden echt wel anders uit gezien heeft” opent Michon van der Salm (foto), Partner director van Whitewood Nederland het gesprek.

“Nadat wij al een aantal maanden zelfstandig op zoek zijn geweest naar een vakbekwaam technisch manager hebben we ervoor gekozen om een werving & selectie bureau in te schakelen. De keuze viel al snel op MHWS. Zij boden ons een hands-on aanpak met een persoonlijke benadering van potentiële kandidaten en daarnaast een aantrekkelijke marketing voor de functie en organisatie.

Marco Reijven, partner bij MHWS: “Als voormalig CEO van diverse property management organisaties weet ik als geen ander hoe lastig de huidige markt is. De inkomsten van de propertymanager gaan niet tot nauwelijks omhoog, terwijl de kosten aan de andere kant volop stijgen. Juist daarom is het zo belangrijk om de juiste professional voor het juiste tarief op de welbekende juiste plek te hebben zitten. We zijn dan ook zeer verheugd dat we Whitewood binnen 6 weken hebben kunnen feliciteren met een ondertekend arbeidscontract. De onderscheidende aanpak van Whitewood op de arbeidsmarkt heeft hier zeker aan bijgedragen.”

Michon van der Salm: ”Ik heb geleerd dat het sec overbieden van salarissen niet de beste manier is om talent binnen te halen. Goed luisteren naar de verhalen, dromen en wensen van de medewerker is dat zeker wel. Wij vinden dat aandacht voor onze (toekomstige) collega’s een van de belangrijkste aspecten binnen ons bedrijf. En deze persoonlijke aandacht zorgt voor verbinding, samenhorigheid en een hoge mate van klanttevredenheid. Vastgoed floreert en rendeert bij gratie van tevreden huurders en een betrokken eigenaar. En die tevreden huurder en betrokken eigenaar creëer je met aandacht en gevoel. Net zoals wij nu een nieuwe medewerker hebben mogen verwelkomen met een gezonde dosis passie voor het vak maar zeker ook voor de huurders en eigenaren. Ik ben dan ook trots op onze nieuwe aanwinst en blij met de ondersteuning van MHWS in deze uitdagende tijd!”

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022