(Deels verhuurd) kantoorgebouw met parkeerdek onder de virtuele hamer!

(Deels verhuurd) kantoorgebouw met parkeerdek onder de virtuele hamer!

Op dinsdag 7 december 2021 om 13:00 uur wordt onderstaand object via BVA Auctions geveild.

Omschrijving
Deels verhuurd kantoorgebouw gelegen aan de Hanzeweg 14 te Gouda. Het kantoorgebouw is verdeeld over de begane grond en een vijftal verdiepingen. De totale oppervlakte van het gebouw is ca. 5.656 m² VVO / 6.369 m² BVO.

Het gebouw heeft de beschikking over automatische deuren met tochtsluis, intercom, brievenbussen in entreehal, 2 personenliften en een afgesloten parkeerterrein met 149 parkeerplaatsen.

De verschillende kantoorruimten hebben een flexibele indeling en zijn voorzien van mechanische ventilatie met topkoeling, luchtbevochtiger, c.v. installatie, te openen ramen, kabelgoten, binnen zonwering, pantry, dubbele toiletgroep en werkkast met uitstortgootsteen.

Locatie
Op uitstekende zicht locatie op bedrijventerrein Goudse Poort gelegen zeer representatief kantoorgebouw met eigen parkeerdek. De op- en afrit naar de A12 en A20 is op zeer korte afstand gelegen (ca. 2 minuten). Het NS-station is per stadsbus binnen 10 minuten bereikbaar.

Huursituatie
Het kantoorgebouw is deels verhuurd aan 5 verschillende huurders. In totaal is ca. 1.490 m2 verhuurd verdeeld over de begane grond, 3e verdieping en de 4e verdieping. Naast de 26 parkeerplaatsen welke zijn verhuurd aan de huurders zijn er 10 parkeerplaatsen verhuurd aan een externe partij. De totale huuropbrengst betreft € 115.161 ex. BTW en de servicekosten bedragen in totaal € 43.448 ex. BTW. Vanwege Corona zijn er huurkortingen toegekend welke aflopen in december 2021.

Bestemming
Conform het onherroepelijk bestemmingsplan Goudse Poort (vastgesteld 15 april 2014) heeft de onroerende zaak de Enkelbestemming: Kantoor en de Dubbelstemming: Waarde – Archeologie.

Bezichtiging is mogelijk op maandag 22 november a.s. tussen 13:00 en 16:00 uur. Bezichtigen is uitsluitend op afspraak met BVA Real Estate via +31 (0)33 - 202 29 05 of vastgoed@bva-auctions.com.

Voor alle informatie en de actuele huurinformatie, verwijzen wij u door naar de website.

Over BVA Auctions
BVA Auctions is het grootste online veilinghuis van Europa en veilt met haar Real Estate divisie in opdracht van eigenaren en hypotheekhouders onroerend goed, variërend van tankstations en kantoorgebouwen tot aan appartementen en vrijstaande villa’s. Daarnaast is er een dagelijks wisselend aanbod van oa. overstock, vintage, kunst, antiek, auto’s én boten.

De website heeft maandelijks ruim 6 miljoen bezoekers en meer dan 2,4 miljoen geregistreerde klanten. Maandelijks worden ruim 900.000 biedingen gedaan door kopers uit meer dan 121 landen. Dankzij het ruime en voortdurend wisselend aanbod is er bij BVA Auctions altijd wat te bieden.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021