MAARTENMakelaardij breidt op meerdere vlakken uit in Den Haag

MAARTENMakelaardij breidt op meerdere vlakken uit in Den Haag

Het van origine Rotterdamse bedrijf MAARTENMakelaardij opende dit voorjaar haar eerste vestiging in Den Haag aan de Koninginnegracht. Inmiddels is het tijd voor een groter onderkomen aan de Thomsonlaan in winkelgebied De Fahrenheit.

Niet alleen de locatie, maar ook het team breidt uit: Het team is inmiddels aangevuld met een commercieel binnendienstmedewerkster en de zoektocht naar een goede (assistent) makelaar is nog in volle gang.

"Toen er een winkelruimte op deze locatie vrijkwam, wisten wij direct; dit wordt onze plek!", aldus vestigingsleider Elisa Nieuwenhuijzen. "Door de centrale ligging vinden wij perfect aansluiting bij onze doelgroep en kunnen we onze klanten in andere delen van Den Haag ook goed bedienen. Bovendien vormt de Thomsonlaan samen met de naastgelegen Fahrenheitstraat een levendig winkelgebied, waar wij hopen krachten te kunnen bundelen met de andere ondernemers in de buurt."

Met hun vernieuwende aanpak, hoopt MAARTENMakelaardij ook hier voor buurtbewoners én niet-buurtbewoners een vertrouwde partner te worden bij de aan- en verkoop van woningen, maar ook bij financiële vraagstukken, zoals het aanvragen van de hypotheek. 

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021