Gratis webinar: de lessen van e-commerce voor meer succes in online verhuur

We zien constante veranderingen in de vastgoedwereld. Creativiteit, innovatie, service, data en (online) technologie nemen een steeds belangrijkere rol in. Om te kunnen blijven innoveren en verbeteren, laten we ons inspireren door bedrijven uit andere branches. E-commerce is er daar eentje van. Als je bijvoorbeeld kijkt naar de reisindustrie en het domein van huishoudelijke artikelen en elektronica, is e-commerce van onmisbaar belang. Het online shoppen is een dagelijkse activiteit geworden. En natuurlijk is het huren van een nieuwe woning dat niet. 

Na dit webinar weet jij hoe principes uit de e-commerce de online verhuur van jouw projecten nog succesvoller maakt. 

Vragen die tijdens deze webinar aan bod komen:

  • Wat als we de belangrijkste lessen uit de e-commerce toepassen op de online verhuur van woningen?
  • Wat kunnen we leren van bekende succesvolle e-commerceformules? 
  • Hoe kunnen we deze lessen en principes toepassen zonder uit het oog te verliezen dat het huren van een woning een beslissing is met een hoge impact?

Tijdens dit gratis webinar vertellen Saidou Blindenburg, managing director en eigenaar Teamverhuur en Judith Crooy-Timan, projectmanager content strategy and webdevelopment bij Teamverhuur welke inzichten je in de praktijk kan toepassen en gebruiken om nog succesvoller online te kunnen verhuren.

Aanmelden?
Deelname aan de webinar van 16 november is gratis. Klik hieronder op aanmelden en vul het formulier in of stuur een mail met daarin je gegevens aan events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. ‘De lessen van E-commerce voor meer succes in online verhuur’. Vergeet niet je contactgegevens te vermelden.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022