Amsterdam Woont krijgt een gloednieuwe website

Amsterdam Woont krijgt een nieuwe website. De klantreis- en vastgoedspecialisten van OSRE gaat deze bouwen. Op donderdag 27 oktober is hiervoor op de PROVADA een overeenkomst getekend. De nieuwe site moet in het eerste kwartaal van 2022 live gaan.

Jarenlang was Amsterdam Woont onderdeel van Het Nieuwbouw Platform, een landelijke stichting met als doel de nieuwbouwmarkt via haar database voor de consument transparant te maken. Sinds kort gaat Amsterdam Woont op eigen benen als zelfstandige vereniging. Met de nieuwe website laten ze hun ambities zien: het nieuwbouwaanbod in de Metropoolregio Amsterdam zo transparant mogelijk maken voor de consument, zodat deze op één plek het actuele nieuwbouwaanbod en nieuwbouwnieuws kan vinden.

Betere gebruikservaring, completer aanbod, meer gemak
Wim de Lathauwer, voorzitter van Amsterdam Woont, is blij met de overeenkomst. “OSRE heeft veel expertise op het gebied van de reis die woningzoekenden online afleggen als zij voor nieuwbouw gaan. Met de nieuwe website gaan we die klantreis en dus ook de gebruikservaring verder verbeteren. Bovendien is OSRE in staat om onze database op een slimme manier met de databases van onze leden te koppelen. Zo wordt het nieuwbouwaanbod op onze site nog completer, zonder dat je daar als lid van ons platform extra handelingen moet verrichten. Meer keuzemogelijkheden voor de consument, meer gemak voor onze leden dus.”

Tweede mijlpaal in korte tijd
De nieuwe site wordt een tweede grote mijlpaal in korte tijd. “Eerst was er de verzelfstandiging van ons platform, afgelopen zomer", zegt Wim. "Nu komt de nieuwe site eraan. Daarmee zijn we ook technisch klaar voor de toekomst.” 

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021