MAIN Energie en GroenEco werken samen 

Waar GroenEco zich volledig op laadpalen heeft toegelegd, houdt MAIN Energie zich al ruim 18 jaar intensief bezig met alle energiezaken voor ondernemers. Zij zijn daarom dé energiepartner van zakelijk Nederland.  De samenwerking is tot stand gekomen, doordat zij beide de klant centraal stellen en altijd een passende oplossing aanbieden. Puur maatwerk. Daarnaast sluiten beide producten en diensten goed op elkaar aan en bij het optimaal gebruiken van beide, heeft de klant het beste resultaat.

Het plaatsen van laadpalen bij uw kantoorgebouw(-en) is een prima manier om uw bedrijf van een efficiënte en innovatieve parkeerplek te verzekeren en tegelijkertijd bij te dragen aan een groene en duurzame toekomst.

Dus bent u op zoek naar meer informatie over het laten installeren van één of meerdere laadpalen voor zakelijk gebruik óf wilt u weten hoe u kunt besparen op energie en of uw bedrijfspand klaar is voor de toekomst? Neem dan vrijblijvend contact op met een van de energiespecialisten van MAIN Energie (www.mainenergied.nl) of met Twan Hendriks van GroenEco (www.groeneco.com).

GroenEco op de Provada
Dit jaar is GroenEco aanwezig op de PROVADA 2021. Op de stand van partner MAIN Energie is ruimte vrijgemaakt voor de producten (laadpalen en wandmodules) en diensten (advies, installatie, monitoring en beheer) van GroenEco.

Loop gerust even langs en laat u informeren over groene en duurzame oplossingen als het gaat om elektrische oplaadmogelijkheden voor zakelijk gebruik. MAIN Energie kan u vervolgens adviseren hoe u deze laadpalen het beste in kan zetten in uw energiestrategie. Ook geven zij advies op het gebied van energiebesparing en wetgeving.

De PROVADA is dit jaar op dinsdag 26, woensdag 27 en donderdag 28 oktober in de RAI Amsterdam en u vindt ons in hal 11 op stand 17. 

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022