'Uitwerking strategie Rijksadviseur is rampzalig'

Ja, de nationale ruimtelijke ordeningsstrategie die Rijksadviseur Wouter Veldhuis bepleit, die moet er zeker komen. Maar emeritus hoogleraar Friso de Zeeuw kan zich met geen mogelijkheid vinden in Veldhuis’ invulling daarvan. Hij schreef er het volgende opiniestuk over.

Dit artikel is alleen voor abonnees

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.

Reacties

Omdat pleisters en plakwerk niet meer voldoen, moeten we nieuwe systemen bouwen”, aldus Veldhuis. Dan wordt het volgens mij nu hoog tijd aandacht, energie en geld beschikbaar te stellen voor kernenergie. En ophouden over al het geleuter van echte en/of vermeende experts die het beter weten. Landschap vervuilende windmolens en zonnepanelen nemen veel ruimte in beslag. Een kern energie centrale neemt een fractie van die ruimte in beslag en zorgt voor constante levering van energie en dat geldt niet voor wind en zon aangedreven installaties.

Geplaatst op 6 september 2021 om 16:47


Lees onze special over Hoogbouw Special