Nieuwe kustbestemming voor Landal GreenParks bij Simonshaven

Landal GreenParks heeft er een nieuwe kustbestemming bij. Het gaat om Landal Zuytland Buiten bij Simonshaven op het Zuid-Hollandse eiland Voorne-Putten. Het is een bestaand vakantiepark, waarvan ca. 35-40 woningen dit najaar in de verhuur komen. Daarnaast worden 75 nieuwbouwwoningen gerealiseerd. De verkoop daarvan start binnenkort. De nieuwbouwwoningen komen naar verwachting vanaf 2022 en 2023 beschikbaar voor de verhuur.

Landal Zuytland Buiten ligt aan de Stompaardse Plas, omzoomd door rietkragen en diverse strandjes, waar men heerlijk kan zwemmen en varen. Op minder dan een half uur rijden van Rotterdam heerst hier het ultieme vakantiegevoel. Doordat Zuytland Buiten uit vier schiereilanden bestaat, liggen de romantische villa's allemaal direct aan het water.

Nieuwbouw
De nieuw te bouwen recreatiewoningen worden te koop aangeboden via Landal GreenParks, Max Property, Vakantiemakelaar en Jan Fonk Makelaars. Het bestaande gedeelte van Landal Zuytland Buiten beschikt over een receptie met broodjesbestelservice, fiets- en waterfietsverhuur en verhuur van elektrische bootjes. In de directe omgeving van het park bevinden zich restaurants (naast het park ligt restaurant Pannenkoekenbakker Zuytland), winkels en een (buiten)zwembad.

Aantrekkelijke omgeving met veel activiteiten
Het riviertje de Bernisse vormt samen met omliggende meertjes, kommen en plassen, bosschages, drassige natuurgebieden en weilanden het ruim 300 hectare grote natuur- en recreatiegebied Bernisse, met eindeloze mogelijkheden voor watersporten, wandelingen en fietstochten. Het Haringvliet, de Noordzeekust, het historische Brielle, vestingstad Hellevoetsluis en de badplaatsen Rockanje, Oostvoorne en Ouddorp bevinden zich op slechts een steenworp afstand. Op een half uur afstand bevindt zich de metropool Rotterdam.

Max Property Group
Max Property Group biedt u de mogelijkheid om te investeren in één van de 75 nieuwe recreatievilla’s. Dit is een unieke investeringsmogelijkheid met een aantrekkelijk rendement.

Om de sfeer van het recreatiepark te proeven is Max Property Group samen met andere verkopers Landal GreenParks, Vakantiemakelaar en Jan Fonk Makelaars druk bezig met de voorbereiding voor een mooi evenement op het recreatiepark. Hier kunt u de schitterende omgeving van Zuytland Buiten bewonderen onder het genot van een hapje en een drankje. Ook de projectontwikkelaar zal aanwezig zijn tijdens deze dag, zodat u alle nodige, technische vragen kan stellen.

 

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022