Financieringsgilde opent 35e vestiging

Persoonlijk advies voor elke ondernemer en vastgoedbelegger omtrent de financiering. Dat is het doel van Financieringsgilde en daarom opende de financiële dienstverlener afgelopen week een nieuwe vestiging aan het Noordeinde 14 in Den Haag. “Met in totaal 35 vestigingen wordt het zo voor nog meer ondernemers mogelijk om dichtbij advies te krijgen”, zegt directeur Bastiaan Breugem.

De onafhankelijke adviseurs van Financieringsgilde bieden iedere ondernemer de beste voorwaarden en de grootste slagingskans met een adviesgesprek op maat. “Daarbij is het prettig dat je adviseur bij jou in de buurt is gevestigd en kennis heeft van jouw werkomgeving. Met Maurice Pol (foto) en Edwin Struik hebben we deze lokale kennis in huis”, aldus Breugem.

Den Haag
Den Haag is een gewilde stad voor vastgoedbeleggers. “Of je nu een vastgoedportefeuille aan het opbouwen bent of een project wil ontwikkelen, wij denken graag met je mee wat het beste bij jou past op de lange termijn”, zegt Breugem. Daarbij is het belangrijk om het gesprek met elkaar aan te gaan over de toekomstplannen. “Zo kunnen we met de financiering van het huidige object al meedenken over je volgende investering. Want we zien bijvoorbeeld steeds meer ondernemers geld vrij maken op een bestaande portefeuille om snel te kunnen handelen als er zich een investeringskans voordoet.”

Het aantal partijen dat een vastgoedfinanciering aanbiedt, is de laatste jaren sterk toegenomen. “Ook daarin helpen we je graag om een geldverstrekker te zoeken die het beste bij jou en je ondernemersplannen past”, benadrukt Breugem.

Meer weten of een afspraak plannen? Kijk op www.financieringsgilde.nl

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022