Vacature van de week: Senior grondverwerver

Provincie Limburg is op zoek naar een senior grondverwerver. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de aankoop en verkoop van gronden. Je werkgebied bestrijkt de hele provincie Limburg met mogelijkheden om tijd- en plaats onafhankelijk te werken.

Elke week publiceert Vastgoedjournaal de Vacature van de Week, die op de website én in de vacaturenieuwsbrief van VJ wordt uitgelicht. Deze week is het de vacature voor een senior grondverwerver. 

Als senior grondverwerver ben je verantwoordelijk voor de aankoop en verkoop van gronden. Je vervult een coördinerende rol als het gaat om grondzaken in onze grote projecten en organiseert hiervoor de verwerving van gronden voor het uitvoeren van projecten. Je opereert in een complexe omgeving waarin je zowel stuurt als adviseert. Je stelt verwervingsplannen op. Je coördineert de verwerving en rapporteert daarover. Je bent daarnaast medeverantwoordelijk voor het bewaken van de uitgangspunten van het grondbeleid. Bovendien help je het team grond en vastgoed, waar je onderdeel van uitmaakt, met het verder professionaliseren van de werkprocessen. 

Meer weten over deze functie of gelijk solliciteren? Bekijk de volledige vacature hier.

 Reacties


Laatste nieuws