Vacature van de week: Assetmanager Residentieel

Ben je commercieel en heb je een passie voor residentieel vastgoed? Newomij is op zoek naar een ervaren assetmanager residentieel die operationeel betrokken is bij de woningportefeuille en op strategisch niveau betrokken is bij de optimalisatie van de portefeuille.   

Elke week publiceert Vastgoedjournaal de Vacature van de Week, die op de website én in de vacaturenieuwsbrief van VJ wordt uitgelicht. Deze week is het de vacature voor een assetmanager. 

Al meer dan 60 jaar bouwt het team van Newomij aan een vastgoedportefeuille met voornamelijk hoogwaardig Nederlands vastgoed. Als assetmanager residentieel ben je met het team verantwoordelijk voor de exploitatie en optimalisatie van de woningportefeuille, bestaande uit 3.500 woningen, verspreid over heel Nederland. Je hebt een visie op de objecten in jouw portefeuille en weet op tactisch en strategisch niveau het management te adviseren. Daarnaast ben je betrokken bij acquisitie en dispositie. Tevens lever je een actieve bijdrage aan de verdere professionalisering van de afdeling en heb je een aansturende rol binnen je eigen portefeuille.

Meer weten over deze functie of gelijk solliciteren? Bekijk de volledige vacature hier.

Reacties