Huizenmarkt overspannen? Investeer in een recreatiewoning!

Steeds meer mensen zoeken naar manieren om het meeste uit hun geld te halen. Investeren in een recreatiewoning wordt steeds populairder als alternatief voor spaargeld op een bankrekening. Er zijn drie manieren waarop men gebruik kan maken van een recreatiewoning: alleen voor privé gebruik, een combinatie van privé gebruik en verhuur, en volledige verhuur aan derden. Het investeren in een recreatiewoning is het overwegen waard, vooral als de woning volledig wordt verhuurd aan derden. Hiermee ontvangt de investeerder het meeste rendement. Een bijdrage van Max Property Group. 

Een investeerder ontvangt vaak een zeer aantrekkelijk en stabiel gemiddeld rendement van 6% per jaar, mits de woning voor 10 jaar volledig wordt verhuurd. Daarnaast is het in Nederland mogelijk, als de recreatiewoning voor minstens 10 jaar verhuurd wordt, dat een investeerder de betaalde 21% BTW kan terugvorderen van de belastingdienst.

Minder kopzorgen
Als een woning onderdeel uitmaakt van een recreatiepark, dan wordt het beheer van de woningen door het park zelf gedaan. Zij zullen ervoor zorgen dat de woning het grootste deel van de tijd verhuurd wordt, waardoor een investeerder niet met de problemen rondom de verhuur te maken heeft. Bovendien zorgt een exploitant vaak ook voor het onderhoud aan en rondom de woning. Een investeerder wordt in zekere zin ontzorgt door de exploitant en daardoor zijn er minder kopzorgen als huiseigenaar.

Als een investeerder belegt in regulier vastgoed, kan het zo zijn dat de investeerder te maken krijgt met huurprovisies of, in het ergste geval, schade of hennepkwekerijen in de recreatiewoning. Op een recreatiepark zijn deze risico’s er niet.

Covid-19
Door het Coronavirus genieten steeds meer mensen van een vakantie in eigen land. ‘Staycation’ is een heel nieuw concept. Mensen mogen niet eens naar het buitenland, en door het virus vinden meer mensen het veiliger om in hun eigen land te blijven. Veel binnenlandse recreatieparken zijn dus volgeboekt. Mensen herontdekken hun eigen land.

Dit betekent dat als een investeerder nu in eigen land investeert in een recreatiewoning, de kans groot is dat deze het hele jaar volgeboekt is. Hierdoor kan een investeerder meer inkomsten genereren.

Zuytland Buiten via Max Property Group
Max Property Group is verantwoordelijk voor de verkoop van de 75 nieuwe units voor Zuytland Buiten, op Voorne-Putten. Er worden nieuwe recreatievilla’s gebouwd, welke geheel in stijl van de omgeving vernoemd zijn naar watervogels.

Zuytland Buiten is een verborgen parel in natuur- en recreatiegebied Bernisse, gelegen in de Zeeuwse delta. In deze mooie omgeving is veel waterrecreatie mogelijk en dwarrelen er veel prachtige fiets- en wandelroutes. Het gebied van Zuytland Buiten bestaat uit een viertal schiereilanden, waarvan een drietal eilanden bebouwd is. Er zijn een aantal belangrijke redenen om te investeren in een recreatiewoning van Zuytland Buiten:

  • Het park heeft een bewezen hoge bezettingsgraad en is goed onderhouden
  • Steeds meer mensen zoeken vakantie in eigen land
  • Het park wordt beheerd en verhuurd door Landal Greenparks
  • Het verwachte rendement van de investering is 5,5%

Reserveer een kavel in vier stappen
Mocht u geïnteresseerd zijn in een recreatiewoning op Zuytland buiten, dan kunt u gemakkelijk in vier stappen een kavel reserveren:

1.           Maak een account aan op www.maxcrowdfund.com

2.           Doorloop alle stappen van de KYC (Know Your Customer) en koppel een tegenrekening.

3.           Stort €5000 op uw account en plaats geheel vrijblijvend een reservering*.

4.           Na het plaatsen van een reservering nemen wij contact met u op om een afspraak te maken om op het park een kavel te kiezen.

*Mocht u niet tot kopen overgaan dan krijgt u kosteloos de inleg voor uw reservering terug. Wanneer de koop doorgaat dan wordt uw inleg als aanbetaling gebruikt.

Op dit moment is de officiële verkoop gestart en worden alle investeerders in volgorde van de wachtlijst uitgenodigd op het park om uit het aanbod hun definitieve keuze te maken uit de verschillende recreatiewoningen.

U kunt afhankelijk van uw financiële positie tot 75% van het aankoopbedrag inclusief 21% btw laten financieren. De btw kan worden teruggevorderd van de belastingdienst mits de woning voor minstens 10 jaar wordt verhuurd. Dit geldt alleen als u uw recreatiewoning uitsluitend aan derden verhuurt via exploitant Landal Greenparks en niet voor eigen gebruik. Reacties


Laatste nieuws