Te koop: luxe villa met zeezicht in het Spaanse Moraira

In opdracht van de eigenaar organiseert BVA Auctions de verkoop van een luxe villa met zeezicht te Moraira, in het zonnige Spanje. Zowel via de veiling op de website als vóór de veiling uit kan een bieding worden uitgebracht op dit object. De veiling van deze villa gaat op 28 juni 2021 vanaf 12:00 uur van start en sluit op donderdag 8 juli 2021 vanaf 13:00 uur.

De villa is gelegen in een rustige omgeving, ongeveer 1,5 km van de stad Moraira en de stranden en al haar diensten. Het perceel is praktisch vlak en heeft een zuiden oriëntatie. Boven bestaat uit hal, 1 slaapkamer met kleedkamer en badkamer en-suite, moderne keuken open voor de grote woonkamer, 1 toilet, berging en overdekte veranda. Vanaf deze verdieping zijn er prachtige uitzichten over de zee. Begane grond is verdeeld in 3 slaapkamers, 3 badkamers en een wasserette. Vanaf 2 slaapkamers heeft u toegang tot een overdekte veranda en het terras bij het zwembad. Koeling en verwarming van de villa gaat via semiconducters en vloerverwarming. Er is een zomerkeuken/overdekte barbecue aanwezig, tevens is er buiten een zwembad met onderwater trappen en onderwater verlichting en een terras eromheen. Het zwembad kan verwarmd worden zodat het hele jaar hiervan genoten kan worden.

De tuin is compleet met automatisch irrigatiesysteem. Op de oprit is ruimte voor twee of meer auto's. De villa is voorzien van zonnepanelen en 2 accu’s, zodat de electriciteitsnota nihil is.

Moraira is bereikbaar via de luchthavens Alicante en Valencia, welke beiden op een uur rijden liggen.

Meeverkocht met de villa worden:

- Website: www.el-flamingo.com

- Instagram: el.flamingo.villa

- Facebook: El Flamingo

In 2021 wordt de villa nog verhuurd, waarbij de huurinkomsten ruim € 61.000 bedragen. Dit alles wordt geregeld door een hostess op locatie. De hostess stemt alles verder af met gasten qua ontvangst, borg, sleutels en schoonmaak.

Bezichtigen is mogelijk op afspraak van 6 t/m 12 juni. Het is ook mogelijk deze villa digitaal te bezichtigen. Neem hiervoor contact op met Unique Homes Spain Real Estate Group via info@uniquehomesspain.com of +34 626 299 148.

Benieuwd deze luxe villa? Klik hier voor meer informatie.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022