Vacature van de week: Acquisition Manager Real Estate bij Action

Solid Recruitment is namens Action Nederland op zoek naar een Acquisition Manager Real Estate voor de regio Zuid (Zeeland, Noord-Brabant en Limburg). Action is een van de snelst groeiende retail bedrijven van dit moment, met in Nederland bijna 400 winkels. Help jij mee om dit aantal te vergroten?

Elke week publiceert Vastgoedjournaal de Vacature van de Week, die op de website én in de vacaturenieuwsbrief van VJ wordt uitgelicht. Deze week is het de vacature voor een acquisitiemanager vastgoed. 

Als Acquisition Manager Real Estate ben je verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe Action winkels in jouw regio. Naast aanhuur van nieuwe panden draag je ook zorg voor verhuizingen en vergrotingen van bestaande winkels. Je volgt daarnaast de ontwikkelingen op de vastgoedmarkt op de voet, je onderhandelt over huurprijzen en contracten en dit allemaal in lijn met de expansiestrategie van Action. Je bent een vastgoedexpert met bovenal een retailhart en jouw belangrijkste doel is om de vastgoedportefeuille van Action Nederland in jouw gebied te optimaliseren en uit te breiden.

Meer weten over deze functie of gelijk solliciteren? Bekijk de volledige vacature hier.Reacties


Laatste nieuws