Vacature van de week: Commercieel Directeur Vastgoed

Iedere maandag publiceert Vastgoedjournaal de vacature van de week. Deze week betreft het de functie Commercieel Directeur Vastgoed bij ontwerp- en consultancy bureau Arcadis. Lees hier een aantal punten over deze functie. 

Arcadis telt vier business lines: Gebouwen, Infrastructuur, Milieu en Water. De business line Gebouwen, goed voor circa 40 procent van de omzet, bestaat uit twee marktgroepen: Real Estate Design & Consultancy (RED&C) en Stations, Urban Development & Consultancy (SUD&C). Beide marktgroepen bestaan op hun beurt uit meerdere adviesgroepen. Binnen SUD&C zijn dit S&A (Stations & Architectuur), UD (Urban Development), PM&C (Project Management & Consultancy), C&DM (Cost & Data Management) en UD&RE (Urban Development & Real Estate).

Boegbeeld
Je bent in deze mooie rol het gezicht/boegbeeld voor vastgoedadvies. Je weet wat er speelt in de markt; je bent altijd op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen die effect hebben op vastgoed.
Jouw verdiensten stoppen niet bij het aandragen van nieuwe leads. Op basis van jouw netwerk, kennis van relevante marktontwikkelingen en de klantbehoefte, beoordeel jij de slagingskans van grote aanbestedingstrajecten.

Netwerker
Jouw werkzaamheden zijn marktgroep-overstijgend. Hierdoor werk je samen met andere marktgroepen en divisies binnen Arcadis, zowel nationaal als internationaal. Het is dan ook van belang dat jij voortvarend jouw interne netwerk opbouwt, waardoor collega’s jou snel weten te vinden. Het onderhouden van interne en externe netwerken is sowieso cruciaal in deze positie. Via jouw netwerk ben jij in staat om vroegtijdig de behoefte van (potentiële) klanten te herkennen en hier adequaat op in te spelen. 

Meer weten over deze functie of direct solliciteren? Klik dan hier. 

 

Reacties