Vacature van de week: Strategisch Adviseur Vastgoed

Voor Avans Hogeschool is Aardoom & De Jong op zoek naar een Strategisch Adviseur Vastgoed. Ben jij een strategisch adviseur met kennis van of met affiniteit met vastgoed, huisvesting en duurzaamheid? Reageer nu!

Elke week publiceert Vastgoedjournaal de Vacature van de Week, die op de website én in de vacaturenieuwsbrief van VJ wordt uitgelicht. Deze week is het de vacature voor een strategisch adviseur vastgoed. 

Jouw strategisch advies vormt een onmisbaar element in de besluiten van Avans Hogeschool over huisvesting en vastgoed. De basis van dat advies is een helder inzicht in en overzicht van de vastgoedportfolio van Avans op verschillende beleidsterreinen: financiën, flexibiliteit en duurzaamheid bijvoorbeeld. Dat inzicht vertaal je naar de betekenis voor onze studenten en collega’s en uiteindelijk in beleidsvoorstellen en portefeuille analyses- en rapportages. Dat doe je voor al het vastgoed-gerelateerde beleid. Je houdt marktontwikkelingen in de gaten en maakt de vertaalslag van maatschappelijke- en economische ontwikkelingen naar de impact op huisvesting binnen een Hogeschool (denk aan COVID-19 en wat dit heeft betekend voor huisvesting, maar ook nog gaat betekenen voor huisvesting).

Meer weten over deze functie of gelijk solliciteren? Bekijk de volledige vacature hier.

Reacties