Vacature van de week: Projectontwikkelaar commercieel vastgoed

Krijg jij van het acquireren van nieuwe commerciële vastgoedprojecten en het opbouwen van een relatienetwerk energie? Dan is Dura Vermeer Vastgoed op zoek naar jou! Als projectontwikkelaar commercieel vastgoed ben jij dé persoon voor de acquisitie van nieuwe ontwikkellocaties. Je gaat aan de slag door heel Nederland.

Elke week publiceert Vastgoedjournaal de Vacature van de Week, die op de website én in de vacaturenieuwsbrief van VJ wordt uitgelicht. Deze week is het de vacature voor een projectontwikkelaar commercieel vastgoed. 

Als projectontwikkelaar commercieel vastgoed ben je verantwoordelijk van initiatieffase tot aan klantcontact. Je zorgt voor de verkoop aan beleggers, de verhuur en de volledig verdere ontwikkeling van het project en je zorgt ervoor dat er ook daadwerkelijk gerealiseerd gaat worden. Hiervoor draag je zorg voor vergunningsaanvragen en voer je haalbaarheidsstudies uit en daarom is het belangrijk dat je technisch en commercieel goed onderlegd bent, zodat je de haalbaarheid van het project goed kunt inschatten. Daarnaast coördineer je, tijdens het project, het ontwerp van de ontwikkeling en bewaak je de kwaliteit, projectplanning en het budget. Ook op financieel vlak heb je dus een sturende rol.

Meer weten over deze functie of gelijk solliciteren? Bekijk de volledige vacature hier.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021