VJ lanceert nieuw product: Vind Je Vastgoedfinancier

Vanaf vandaag komt Vastgoedjournaal met een nieuwe tool voor de vastgoedsector: Vind Je Vastgoedfinancier. Dit register biedt een overzicht van intermediairs en financiers die actief zijn op de Nederlandse vastgoedmarkt.

Met behulp van een korte introductie op de bedrijfsprofielen wordt in één oogopslag duidelijk welke partij welke financiële oplossingen in huis heeft. En met één klik op de knop wordt u vervolgens doorgelinkt naar de website van deze aanbieder. De financiers geven aan voor wat voor financiering zij te benaderen zijn en de intermediairs geven aan voor welke diensten zij in de markt zijn.

Waarom kiest Sidney van den Bergh, Commercieel Directeur van ING REF NeXt ervoor om deel te nemen aan Vind Je Vastgoedfinancier? “Klanten verkennen steeds weer nieuwe mogelijkheden om hun vastgoed te financieren. We willen als ING actueel zijn en daarom omarmen we nieuwe kanalen. Dus ook de nieuwe initiatieven zoals ‘Vind Je Vastgoedfinancier’ van Vastgoedjournaal, dat wij kennen als een professioneel nieuwsplatform met toegevoerde waarde voor de markt.”

Carlo van der Weg, Algemeen Directeur bij Credion, zegt hierover: “Vind Je Vastgoedfinancier brengt de actieve partijen binnen het financieringslandschap overzichtelijk in beeld. Dat juichen wij als Credion toe, omdat iedereen bij transparantie gebaat is.''

Benieuwd welke partijen er nog meer meedoen? Kijk dan op Vind Je Vastgoedfinancier
 

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021