Waarom kiezen investeerders voor Max Crowdfund?

Vastgoedinvesteringen op basis van crowdfunding wordt elk jaar populairder. Het is dan ook een eenvoudige manier van beleggen, waarbij u profiteert van de stabiele reputatie van de vastgoedmarkt, maar zonder al de eventueel bijkomende kopzorgen van renovatie, verhuur en verkoop. Naast het investeren is het ook een ideaal concept voor vastgoedinvesteerders die op zoek zijn naar financiering voor hun vastgoedproject. Deze voordelen zijn dan ook terug te zien in de groei van de markt. Zo blijkt dat Nederlanders via de vele crowdfundingwebsites vorig jaar €424 miljoen investeerden, een stijging van bijna 29% ten opzichte van 2018.

Max Property Group heeft in oktober 2020 goedkeuring gekregen van de AFM om crowdfundingprojecten te financieren via maxcrowdfund.com. Het platform en het team heeft dan ook grote ambities om binnen 5 jaar één van de grootste, internationale crowdfunding-platformen te worden. Max Property Group, de eigenaar en exploitant van Max Crowdfund, heeft laten weten dat het ongeveer €500.000 aan eigen vermogen heeft opgehaald bij de investeerders. Het geld wordt gebruikt om Max Crowdfund internationaal uit te breiden.

Max Crowdfund kondigde zijn uitbreiding naar Nieuw-Zeeland aan in januari 2021 en ligt op schema om Maxcrowdfund.co.nz in april 2021 te lanceren. Er zijn ook contracten getekend voor Zweden, het Verenigd Koninkrijk, Canada en Australië als onderdeel van de nieuwe joint venture-regeling.

Stap voor op de markt
De ambitie om het platform exponentieel te laten groeien komt niet uit het niets. Er zijn verschillende punten waarop Max Crowdfund zich weet te onderscheiden van andere Nederlandse vastgoed crowdfunding platformen, wat zorgt voor een unieke positie binnen de crowdfunding markt.

Aantrekkelijke rendementen
Max Crowdfund heeft een gemiddeld rendement voor investeerders van 7,92%, wat hoger ligt dan het gemiddelde van andere Nederlandse vastgoed crowdfunding platformen.  

Blockchain
Het Max Crowdfund platform draait volledig op blockchain en dit heeft verschillende voordelen op het gebied van veiligheid en transparantie. Zo is het platform meer beschermd tegen cyberaanvallen, worden transacties real time overzichtelijk weergegeven en is “valsspelen” voor zowel de investeerders als voor het platform zelf onmogelijk gemaakt. Elke transactie kan worden teruggevonden in database die draait op blockchain technologie, wat er voor zorgt dat Max Crowdfund een transparant en overzichtelijk beleggingsplatform wordt.

Expertise
Het Max Crowdfund platform is ontwikkeld door een groep vastgoedprofessionals met jarenlange ervaring in de vastgoedwereld. Er wordt gebruik gemaakt van deze expertise tijdens het Due Dilligence proces, een zorgvuldig proces om onder andere de haalbaarheid van het project te bepalen. Dankzij dit proces en de kennis van deze groep professionals zorgt ervoor dat Max Crowdfund altijd investeringen met een zo laag mogelijk risico aan kan bieden.

Internationaal
In tegenstelling tot andere crowdfunding-platformen in de vastgoedsector biedt Max Crowdfund internationale vastgoedprojecten aan. Zo is het mogelijk om in vastgoedprojecten in verschillende landen te investeren. Met de eerder in dit artikel genoemde uitbreidingen zal dat in de toekomst nog vaker voorkomen. Investeer bijvoorbeeld gemakkelijk in zowel Nederlandse als Engelse vastgoedprojecten.

Volledig geautomatiseerd
Max Crowdfund is een volledig geautomatiseerd platform. Dit houdt in dat het aanmaken van een account, het storten van geld op het platform en het investeren in een openstaand project snel en eenvoudig is. Ook de uitbetalingen van rendementen en de terugstorten van de investering gebeurt zonder oponthoud of persoonlijke handelingen. Dit voorkomt onnodige, menselijke fouten.

Investeren in een vastgoedproject is mogelijk op Max Crowdfund.Reacties


Laatste nieuws