Ben jij een teamplayer met hands on mentaliteit die begrijpt wat er speelt bij grondexploitaties en die in staat is om met meerdere partijen de complexe zaken tot een goed einde te brengen? Dan is de gemeente Lelystad op zoek naar jou!

Elke week publiceert Vastgoedjournaal de Vacature van de Week, die op de website én in de vacaturenieuwsbrief van VJ wordt uitgelicht. Deze week is het de vacature voor een adviseur Grondzaken. 

In deze rol ben je een adviseur die gemeente Lelystad naar externe partijen en buitenshuis kan vertegenwoordigen. En tegelijkertijd de teamleider en de concerncontroller aanvult op het gebied van vastgoedfinanciën (grondexploitaties, meerjarenprognoses etc.) zodat risico’s beter beheersbaar worden. Jouw taken en verantwoordelijkheden in een notendop:

  • Je bent verantwoordelijk voor het strategisch adviseren van de Directie op het gebied van grondzaken en staat hen bij in het overleg met de portefeuille houder(s).
  • In allerlei overleggen treed je op als vertegenwoordiger van team Concernadvies met specialisme grondzaken.
  • Je bent meewerkend voorman die het voortouw neemt bij advisering van de projectmanagers rond complexe zaken, zoals complexe onderhandelingen en zaken met een groot afbreukrisico.

Meer weten over deze functie of gelijk solliciteren? Bekijk de volledige vacature hier.

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special