Dreesz: de plek tussen wonen en werken in

Dreesz is een kantoorconcept waar leven en traditioneel werken samenkomen. De locaties van Dreesz zijn dan ook plekken waar traditionele kantoorfuncties als werken en vergaderen samengaan met recreatie en ontspanning. Met faciliteiten als een sportschool, kapper en een bruisend sociaal hart kom je niet alleen meer voor je werk naar kantoor.

Het aanbod van Dreesz bestaat uit kantoorunits, flexplekken, vergaderruimtes en grotere vloeren. Dit alles op een flexibele basis. De kantoorruimtes van Dreesz zijn responsief en passen zich aan op de vraag van de huurder middels contracten met flexibele termijnen en voorwaarden. Ondernemers hebben verder ook de optie om kantoorruimtes voor een dag te huren of zelfs te delen met andere ondernemers, de zogenaamde “offices for a day” en “shared offices”. Het gebruik van het kantoor wordt helemaal geregeld met een handige app. Het reserveren van vergaderruimtes, de toegang tot het kantoor, de toegang tot de parkeerplaats en inzage in het klimaat op je kantoor wordt allemaal geregeld vanaf je smartphone.

De derde plek
Naast je eigen kantoorruimte verzorgt Dreesz verschillende faciliteiten voor dagelijks gebruik. Huurders van Dreesz kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van verse bonenkoffie, thee en gedeelde vergaderruimtes verspreid door het pand heen.

 Dreesz biedt verder ook vrijetijds faciliteiten aan als een knipbeurt bij “The Office Barber”, sportfaciliteiten in de Dreesz Gym en, zodra het weer kan, deelname aan verschillende Dreesz evenementen.

Zo zorgt Dreesz voor een plek waar je persoonlijke- en professionele leven samenkomen. Ruimte om te ontspannen is er in het sociale hart van de locaties. Hier kun je in alle rust lunchen, ontspannen en een informeel praatje maken met ondernemers binnen – en buiten het pand.

Dreesz ontzorgt de complete huisvesting zodat de ondernemers zich volledig kunnen focussen op hun corebusiness.

Het sociale hart bij DREESZ Almelo

Ambities van Dreesz
De teams van Dreesz en Entweder zijn het afgelopen anderhalf jaar druk bezig geweest met de ontwikkeling van het concept en de Dreesz locaties. Inmiddels is het Dreesz concept bewezen en zitten zowel Dreesz Almelo als Dreesz Deventer bijna vol.

Dreesz is op het moment druk bezig in de zoektocht naar een nieuwe locatie om het concept verder uit te rollen. De bijbehorende groeiambities zijn dan ook duidelijk gedefinieerd. Dreesz heeft namelijk de ambitie om op korte termijn een nieuwe locatie te openen in Almelo of elders in Nederland.

Entweder
Het concept is een initiatief van venture builder Entweder en business founder Pim Trommelen. Entweder is een venture builder wiens ventures middels hun opeenvolgende aard bijdragen aan de doorontwikkeling van de workspace. De ontwikkeling – en het uitrollen van het Dreesz concept is anderhalf jaar geleden begonnen en heeft inmiddels al 2 bewezen locaties in het centrum van Almelo en op het Hanzepark in Deventer. De portefeuille betreft op het moment 6500 m2 aan kantoorvastgoed.

Op het moment dat Dreesz de scale-up fase bereikt zal Entweder het gehele concept met het vastgoed verkopen aan een nieuwe eigenaar die Dreesz verder kan opschalen binnen Nederland en de rest van Europa.

Meer informatie is te vinden op Dreesz.com

Hoofdfoto: v.l.n.r. Mart Janssen (marketing/sales stagiair), Pim Trommelen (managing director), Felix Wolberink (community manager)

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022