Vacature van de week: medewerker servicedesk / assistent technisch- en property manager

CRMD Vastgoedmanagement is op zoek naar een nieuwe collega: een medewerker servicedesk / assistent technisch- en property manager. In deze functie ondersteun jij de technisch- en property managers bij alle werkzaamheden die komen kijken bij een het dagelijks beheer van bedrijfsmatig vastgoed.

Elke week publiceert Vastgoedjournaal de Vacature van de Week, die op de website én in de vacaturenieuwsbrief van VJ wordt uitgelicht. Deze week is het de vacature voor een medewerker servicedesk / assistent technisch- en property manager.

In de nieuwe organisatie krijg jij een veelzijdige rol. Jij bent de spin in het web met betrekking tot de dagelijkse werkzaamheden storingen en klachten uitzetten naar leveranciers, nabellen leveranciers en huurders informeren. Daarnaast het beoordelen en accorderen van inkomende facturen n.a.v. door jou uitgezette opdrachten. Ook houd jij je bezig met o.a. het verwerken van huuropzeggingen, het maken en bespreken van huurovereenkomsten en het plannen van opleveringen met oude en nieuwe huurders. Daarnaast kan jij in overleg met de technisch- en property managers je rol zelf inrichten.

CRMD Vastgoedmanagement is een beheer- en managementorganisatie voor bedrijfsonroerendgoed en een dochter onderneming van PRMD Vastgoedmanagement. CRMD Vastgoedmanagement is opgericht voor het beheer van bedrijfsmatig onroerend goed.

Meer weten over deze functie of gelijk solliciteren? Bekijk de volledige vacature hier.

Reacties