Investeren in een veranderend onderwijslandschap

De coronacrisis heeft op alle aspecten van de (vastgoed)wereld een impact gehad. Wat voor blijvende gevolgen heeft dit voor het onderwijs, vastgoed én beleggers? Worden geplande vastgoedinvesteringen overboord gegooid of gaan we weer terug naar de oude vertrouwde systemen? Dit en meer staat centraal tijdens het webinar van AT Osborne op 25 maart. 

 

Van de ene op de andere week ging lesgeven, studeren en leren online. Het ging niet altijd optimaal, maar de learning curve was stijl. Fysieke klaslokalen waren eigenlijk niet meer nodig. In plaats daarvan werden virtual classrooms, laptops, snelle internetverbindingen en online platforms het nieuwe normaal. 

Dit roept de vraag op: hoe ziet het onderwijs en haar vastgoed eruit in een post-corona tijdperk? In de sessie op 25 maart neemt consultant Peter van Hooff van AT Osborne je mee en zullen tijdens het webinar de volgende vragen aan bod komen:

  • Hoe ziet de toekomst van het onderwijs eruit? 
  • Welke impact heeft dit op het vastgoed? 
  • Wat is de impact van het toekomstige onderwijs op de vastgoednormering?
  • Wat kan een gemiddelde onderwijsinstelling betalen aan vastgoed (investering, exploitatie, huur etc.)?

Aanmelden?
Deelname aan de webinar van 25 maart is gratis. Klik hier voor meer informatie of stuur een mail met daarin je gegevens aan events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. 'Investeren in een veranderend onderwijslandschap’. Vergeet niet je contactgegevens te vermelden.

 

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022