Nestr Smart Finance breidt team uit met Pormes en Rutjes

Nestr Smart Finance blijft ook in 2021 groeien en heeft daarom zowel een nieuwe kredietanalist als buitendienstmedewerker aangetrokken. Djustin Pormes en Arlene Rutjes sluiten zich aan bij het team van Nestr.

Djustin Pormes
Na ruim 10 jaar binnen de Rabobank-organisatie gewerkt te hebben, vond Pormes de tijd rijp om een volgende stap te maken in zijn carrière. Bij Rabobank kwamen vastgoedfinancieringen de laatste jaren met steeds grotere regelmaat voorbij, wat hem in toenemende mate interesseerde. Bij Nestr geeft hij invulling aan deze interesse en wil hij zich verder specialiseren in de wereld van vastgoedfinancieringen. Pormes treedt toe als acceptant.

Operationeel directeur Robin Pol: “Djustin kwam op het juiste moment langs, want door de blijvende groei van Nestr hadden we behoefte aan een extra acceptant. Zeker nu we recentelijk een aantal nieuwe producten hebben geïntroduceerd, zien we het aantal aanvragen weer verder groeien. We zijn dus heel blij dat hij nu bij Nestr in dienst komt om ons team te versterken”.

Arlene Rutjes
Ook de buitendienst van Nestr wordt versterkt met een extra accountmanager. Rutjes heeft ook een lange carrière bij Rabobank doorlopen en heeft daarnaast 15 jaar bij DAK intermediairscollectief als accountmanager gewerkt. Ze blijft in haar bekende regio werkzaam: Zuid Nederland. Met het aantrekken van Rutjes is de buitendienst weer op volle sterkte.

Nestr Smart Finance biedt de zakelijke belegger financiering voor verhuurde woningen in heel Nederland. Vanuit het hoofdkantoor in Hoofddorp worden de producten aangeboden via een selecte groep adviseurs, welke terug te vinden zijn op de website van Nestr.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022