Gemeente Rotterdam scheldt verschuldigde huur kwijt

Huurders van gemeentelijk vastgoed in Rotterdam kunnen huurkwijtschelding aanvragen. De gemeente zal alle huurders die in aanmerking kunnen komen zelf benaderen. "We hopen dat commerciële verhuurders dit voorbeeld volgen en waar mogelijk ook coulant omgaan met het innen van achterstallige rekeningen,” aldus wethouder Vermeij.

Dit artikel is alleen voor abonnees

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.

Reacties

Dirk van den Berg

Dit zouden meer gemeenten moeten doen! Ik lees in de kop van het bericht dat huurders kwijtschelding kunnen aanvragen "over de huurachterstand van het afgelopen jaar". Het lijkt mij niet juist om huurders die alles op alles hebben gezet om hun huur te blijven betalen, en daarvoor (bijvoorbeeld) bij anderen geld hebben geleend of privé vermogen zakelijk hebben ingezet, van deze regeling uit te sluiten.

Geplaatst op 3 maart 2021 om 15:55


Lees onze special over Hoogbouw Special