Vastgoed Belang en IVBN reageren op huurbevriezing: 'Extreme maatregel'

Gisteren maakte minister Ollongren (wonen) bekend dat huren in de gereguleerde huursector niet mogen stijgen, zelfs niet met inflatie. IVBN en Vastgoed Belang zijn niet te spreken over deze huurbevriezing.

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.

Reacties

Joost Scholten

Het is niet te geloven, in Amsterdam hebben we naoorlogse scheefwoners die 150,-- euro per maand betalen voor dubbele appartementen. Sociale huur noemen ze dat (= gewoon asociaal). Met de extra verhoging boven inflatie heb je al 200 jaar nodig wil je op het niveau 2021 komen. De Gemeente en het Rijk verhogen hun lasten aan de lopende band. Gebruiken deze woningen met extreem hoge WOZ waardes, steevast op gewaardeerde leegwaarde, als melkkoe. En dan wijzen naar particuliere "huisjesmelkers". PvDA kan met een Prins Bernhard belasting populair doen, maar in werkelijkheid romen ze aan alle kanten de rendementen af welke juist gebruikt dienen te worden om de woningvoorraad te bevorderen. Bah....

Geplaatst op 19 februari 2021 om 15:24


Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2022