Voormalig bankgebouw te Echt in online veiling

Een voormalig bankgebouw aan de Nieuwe Markt in Echt wordt vrijwillig online geveild op het platform van BOG Auctions. Het bestemmingsplan van het pand met een totaal vloeroppervlakte van ca. 1.545 m² biedt ruime mogelijkheden tot herontwikkeling. De online veiling vindt plaats op donderdag 18 maart 2021 om 13:00 uur.

Zoekt u een pand geschikt voor herontwikkeling of transformatie tot appartementen, horecazaak of een andere bestemming? Of bent u van plan uw bedrijf te verhuizen naar een ruim en mooie kantoorpand, op een centraal gelegen plek in Echt? Bied dan mee op dit voormalig bankgebouw in de online veiling.

In het centrum van Echt
Het voormalige bankgebouw dat vrijwillig ter veiling wordt aangeboden is deels in gebruik door een bank (807 m² verhuurbaar vloeroppervlak) en deels verhuurd kantoorpand (737 m² verhuurbaar vloeroppervlak) en bestaat uit een kelder, begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping. Het pand ligt in het centrum van het Echt, een kleine stad in de provincie Limburg. 

Herontwikkeling
Het bestemmingsplan van het pand in de veiling biedt ruime mogelijkheden voor bedrijven, cultuur en ontspanning, detailhandel (uitsluitend op de begane grond), dienstverlening, kantoor en de maatschappelijke- en woonsector. Bekijk de bijlage Bestemming in de dataroom bij deze veiling voor de volledige gegevens.

Veiling
Het is mogelijk om dit object op afspraak te bezichtigen, klik hier voor meer informatie.

De online veiling vindt plaats op 18 maart 2021 om 13:00 uur. Bekijk hier meer informatie over deze veiling.

Bij deze veiling is het mogelijk om tot en met 17 maart 2021 een onderhands bod uit te brengen. De onderhandse biedingen worden pas beoordeeld door de verkoper nadat de online biedfase is gesloten. Lees hier meer over het onderhandse biedproces.

 

Reacties