Meld je nu aan voor de netwerkpowersessies van Global Network Unleashed!

Na het succes van de Nederlandse editie van Network Unleashed heeft Holland ConTech & PropTech besloten om ermee over de grens te gaan. Wouter Truffino, CEO Holland ConTech & PropTech: “Mensen willen heel graag netwerken, maar zijn nog huiverig om het online te doen. Toch hebben wij het geprobeerd in november en werd het onverwachts een groot succes! Daarom willen wij wereldwijd de bouw- en vastgoedprofessionals de kans geven om op een leuke en effectieve manier te netwerken.”

Hoe werkt het? "Met Network Unleashed starten we met een grote groep professionals in een zoom call om hen vervolgens willekeurig te koppelen aan 3 of 4 anderen in korte, kleine groepsgesprekken (break-out rooms). Dit herhalen we 4 keer in één uur. Een powersessie, waarna je wegloopt met ten minste 8 nieuwe, warme contacten!"

In samenwerking met Global PropTech is de eerste “Global Network Unleashed for Real Estate Professionals” op 26 januari al geweest.  Bekijk onderstaande video om een idee te krijgen van Global Network Unleashed.


Aanmelden voor aankomende global netwerkpowersessies:

Ook voor de mensen die liever netwerken met Nederlandse bouw- en vastgoedprofessionals kunnen de gehele maand maart weer aansluiten aan de nationale editie van Network Unleashed. De eerst volgende netwerkpowersessie is op dinsdag 2 maart!

Alvast aanmelden voor de nationale netwerkpowersessies:

Reacties