Uitbreiding Zuytland Buiten zorgt voor nieuwe investeringskansen

Zuytland Buiten is gelegen in de buurt van Rotterdam en is sinds 2005 operationeel. Het vakantiepark gaat uitbreiden van de huidige 105 naar 181 units, die naar verwachting eind 2022 opgeleverd zullen worden. Een mooie beleggingskans, vertelt Max Property Group, verantwoordelijk voor de verkoop. 

Vanuit Zuytland Buiten liggen verschillende bezienswaardigheden op slechts 30 minuten rijafstand, waaronder het centrum van Rotterdam, Europoort en de haven van Rotterdam. Het vakantiepark is sinds 2005 operationeel en wordt beheerd door een internationaal bekende organisatie. Vanwege de uitstekende locatie net buiten het centrum van Rotterdam, worden veel recreatiewoningen bewoond door expats die in de regio werken.

Uitbreiding met 76 woningen
Het vakantiepark gaat uitbreiden van de huidige 105 naar 181 units, welke naar verwachting eind 2022 opgeleverd zullen worden. Deze 76 units zijn onder te verdelen in drie typen recreatiewoningen; de kuifduiker, de rietzanger en de strandloper.

In overleg met de projectontwikkelaar Whoonapart is besloten om Max Property Group als verkopende partij van de 76 recreatiewoningen aan te wijzen. De verkoop van de recreatiewoningen gaat geheel via het vastgoed crowdfunding platform Max Crowdfund, waar men gratis een account kan aanmaken en snel en gemakkelijk één van de woningen kan reserveren. Het platform is tevens geheel transparant, waardoor iedereen op elk moment kan zien wanneer en hoeveel recreatiewoningen er zijn gereserveerd.

Waarom investeren?
Er zijn een aantal belangrijke redenen om te investeren in een recreatiewoning van Zuytland Buiten:

  • Het park heeft een bewezen hoge bezettingsgraad en is goed onderhouden
  • Steeds meer mensen zoeken vakantie in eigen land
  • Het park wordt beheerd en verhuurd door een bekend A-label
  • De vastgoedmarkt in Nederland groeit gestaag
  • Mogelijkheid om te investeren in één (of meer) van de 76 nieuw te bouwen vakantiewoningen
  • Het verwachte rendement van de investering is 5,5%

Vrijblijvend reserveren kavel
De aanbetaling bedraagt €5.000 en hiermee kan uw naam worden toegevoegd aan de wachtlijst. Deze aanbetaling wordt weergegeven als een ‘reserveringstoken’. Aangezien het systeem volledig geautomatiseerd is, ziet u uw transactie, nadat u de aanbetaling heb voldaan, gelijk op de lijst staan. Zodra de officiële verkoop start, worden alle investeerders in volgorde van de wachtlijst uitgenodigd op het park om uit het aanbod hun definitieve keuze te maken, hun definitieve keuze te maken uit de verschillende recreatiewoningen.

Hierbij is het belangrijk om te weten dat het reserveren van een kavel op de wachtlijst geheel vrijblijvend is. Mocht u om welke reden dan ook besluiten om niet tot koop over te gaan nadat u het park bezocht heeft, dan ontvangt u het volledige bedrag van € 5.000 retour, zonder inhouding van enige kosten.

U kunt 75% van het aankoopbedrag van uw recreatiewoning inclusief 21% btw laten financieren. De btw kan direct worden teruggevorderd van de belastingdienst mits de woning voor minstens 10 jaar wordt verhuurd.  Dit geldt alleen als u uw recreatiewoning uitsluitend aan derden verhuurt en niet voor eigen gebruik.  

Meer informatie?
Bent u inmiddels geïnteresseerd geraakt in het project van Zuytland Buiten en wilt u meer informatie? Op 6 februari aanstaande wordt het project uitgelicht in de uitzending van ‘Doe maar Duurzaam!’ om 17.30 uur op RTL Z. Hierin wordt een duidelijk beeld geschetst van het park en de mogelijkheden voor het aanschaffen van een recreatiewoning. 

‘Doe maar duurzaam!’ is een informatief programma over diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche. Er worden verschillende zaken besproken, van energie tot duurzaam ondernemen en van milieu tot duurzame bouw. De reden waarom het vastgoed project Zuytland Buiten in het programma wordt besproken, is omdat de woningen goed geïsoleerd zijn en volledig van het gas af zijn. Daarnaast kan een investeerder van een recreatiewoning kiezen om tijdens de bouw zonnepanelen op het dak te laten plaatsen.

10% al gereserveerd
Op dit moment zijn er al ruim 10% van de units gereserveerd. Naar verwachting zal de verkoop van de vakantiewoningen snel gaan na de uitzending van het programma ‘Doe maar Duurzaam!’. Wacht niet te lang en zet uzelf zo snel mogelijk op de wachtlijst, want des te hoger u op de lijst staat, des te groter het aanbod is waaruit u kunt kiezen.

Het reserveren van een recreatiewoning kan via de website van Max Crowdfund. Maak een account en reserveer eenvoudig uw eigen recreatiewoning op het vakantiepark Zuytland Buiten.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022