#REBF: Laatste vier Futureproof Awards uitgereikt

Vandaag werden de laatste vier Futureproof Awards van dit jaar uitgereikt aan winnaars uit de bouwsector. De uitreiking vond plaats tijdens Real Estate & Building Futureproof. Wie gingen ervandoor met de titels Futureproof Vrouw 2020, Futureproof Man 2020, ConTech Bedrijf en Digitaal Bouwbedrijf 2020? 

Building Futureproof Vrouw 2020
Joyce van de Velde, Manager Smart Buildings bij Croonwolter&dros, wint Building Futureproof Vrouw 2020. Haar reactie: “Enorm vereerd was ik al met mijn nominatie als Building Futureproof Vrouw 2020. Een prachtige afsluiting van een jaar waarin ik me met mijn team hard heb gemaakt om de gebouwde omgeving duurzamer, slimmer en gezonder te maken. Erg mooi ook om het grote aantal genomineerden in deze categorie te zien! Heel veel andere vrouwen in deze sector zetten zich namelijk in voor gezonder en slimmer vastgoed. Allemaal geduchte concurrenten! Ik ben enorm trots dat ik deze award gewonnen heb. Dit geeft mij nog meer energie om in 2021 deze lijn door te zetten! Ik ben ervan overtuigd dat we ook met andere partijen de handen in één moeten slaan om deze beweging te versnellen!”

Building Futureproof Man 2020
Mark Kok, partner bij K&R, wint Building Futureproof Man 2020. Zijn reactie op het winnen van de award: “De Building Futureproof Award Man 2020 winnen als voortrekker in het toepassen van digitalisering, technologie, open innovatie, duurzaamheid en circulariteit voor een betere gebouwde omgeving is echt een geweldige waardering voor ons K & R team. Voor mij persoonlijk geeft dit extra motivatie om het ‘Digitally try before you buy’-principe in de bouw- en vastgoedwereld echt dé standaard te laten worden.  Door inzet van serious gaming kunnen opdrachtgevers en gebruikers door middel van fotorealistische simulaties volledig betrokken worden in de te maken (ontwerp)keuzen voor hun huisvesting. Door middel van state-of-the-art-technologies worden de gevolgen van te maken keuzen op allerlei gebieden gesimuleerd, waardoor klanten inzicht krijgen en de goede keuzes kunnen maken. Echte empowerment!”

Digitale Bouwbedrijf 2020
Strukton Worksphere wint Digitale Bouwbedrijf 2020. Gerard Streng, Director Sales & Marketing Strukton: “We zijn ongelofelijk trots en blij en zien dit als een beloning voor al onze collega’s die al jarenlang bezig zijn met de digitale reis en hier zoveel energie in hebben gestoken! En dankbaar voor onze vele klanten die deze reis met ons tot een succes maken!”

Strukton Worksphere creëert prettige, en gezonde werk- en verblijfsomgevingen voor iedereen. De innovaties in de wereld van vastgoed en gebouwbeheer gaan razendsnel. Strukton PULSE houdt hen al sinds 2012 in de technologische voorhoede. Zij zorgen dat Strukton PULSE altijd up-to-date blijft en zij verwerken in het platform steeds weer nieuwe manieren om gebruikers een gezonde, comfortabele, beschikbare en duurzame omgeving te bieden. Daarbij sluiten zij aan op veelbelovende ontwikkelingen in de wereld van het slimme gebouw. Zoals de ontwikkeling van de Digital Twin. Zo’n ‘digitale dubbelganger’ van een gebouw biedt ongekende nieuwe mogelijkheden en werkt naadloos samen met hun BIM omgeving, Strukton PULSE als analyseplatform en applicaties van partners.

ConTech Bedrijf 2020
Lister Buildings wint ConTech Bedrijf 2020. Stefan van den Brink, CEO van Lister Buildings is trots: “Wij zijn ontzettend dankbaar dat zoveel mensen op ons gestemd hebben. Deze prijs onderstreept dat we op de goede weg zijn en geeft veel vertrouwen voor de toekomst. Er moet iets gebeuren in Nederland om meer slimme woningen te bouwen op een efficiënte en circulaire wijze. Dat kan alleen als de bouwindustrie digitaliseert, systematiseert en sterk verduurzaamt. Daar maken wij ons hard voor.”

Lister Buildings realiseert circulaire, slimme woongebouwen door vanuit één digitaal platform te ontwerpen, ontwikkelen, produceren en beheren. Als Asset Lifecycle Manager is en blijft Lister betrokken in iedere fase van de levenscyclus van de door haar ontwikkelde gebouwen.

Lister maakt onderdeel uit van COFFR, voorheen bekend van Kadans Vastgoed.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022