Welke sprekers zijn niet te missen tijdens dag 3 van #REBF?

Vandaag is de laatste dag van de online conferentie Real Estate & Building Futureproof. Van 19 t/m 21 januari komen dagelijks 2.000 bouw- en vastgoedprofessionals samen om kennis en nieuwe ontwikkelingen te delen uit de sector. 

Een spreker niet te missen op dag 3 is Harry van Zandwijk, CEO bij Jan Snel. In zijn sessie: “Modulair bouwen is dé oplossing voor woningtekort” spreekt hij over de toekomst van de vastgoedsector in relatie tot modulair bouwen.

Traditioneel bouwen is niet meer van deze tijd, meent Harry van Zandwijk bij Jan Snel. De toekomst van de vastgoedsector ligt bij modulair bouwen. Vandaag de dag kunnen we op modulaire wijze hoogwaardige gebouwen realiseren met hoge kwaliteit en architectonische uitstraling. De samenwerking met architecten, het circulaire karakter, industrialisatie en de hoge realisatiesnelheid maken modulair bouwen de oplossing voor de markt. Van Zandwijk: “Het is tijd voor een verandering in de vastgoedmarkt!”

Harry van Zandwijk is CEO bij Jan Snel. Jan Snel is een internationale speler op het gebied van modulaire bouwoplossingen. Jan Snel is gespecialiseerd in geïndustrialiseerde huisvesting voor de woningbouw, zorgsector, bedrijfsleven, onderwijsinstellingen en industrie. Door in de fabriek te produceren onder geconditioneerde omstandigheden, is Jan Snel in staat om de kwaliteit te verbeteren en het bouwproces te versnellen. Hergebruik, minder afval en uitstoot, zorgt voor een circulaire economie. 

De sessie vindt plaats vanaf 10.20 uur. 

Klik hier voor het gehele programma.

Nog geen kaartje? Klik hier om je gratis aan te melden! 

Geen tijd gehad om alles mee te maken op #REBF? Of wil je graag de dag nog een keer beleven? Klik hier om #REBF Daily Dag 1 te lezen of hier de editie van dag 2, al het nieuws in één oogopslag. Of klik hier voor alle verslaggeving van VJ. 

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021