Opnieuw drie winnaars Futureproof Awards bekend

De winnaars van de Futureproof Awards in de categorie Real Estate Futureproof Man 2020, PropTech Bedrijf 2020 en Slimste Gebouw 2020 zijn bekend. De uitreiking vond plaats tijdens de online conferentie Real Estate & Building Futureproof in de Holland ConTech & PropTech Studio in Amsterdam.

Real Estate Futureproof man 2020 werd Eric Bos, partner en CTO bij Spring Real Estate. Bos over zijn overwinning: “Allereerst ben ik enthousiast genomineerd te zijn voor deze prijs, en nog meer om te winnen in een zeer sterk deelnemersveld. Ik wil graag benadrukken dat de complimenten uitgaan naar mijn team en de hele organisatie. Ik werk nu bijna 2 jaar samen met Spring Real Estate en heb een focus op het creëren en realiseren van onze digitale strategie. We implementeren cloud first solutions, die volledig schaalbaar en geïntegreerd zijn. Dit stelt ons in staat om vooraan te staan bij de uitrol van nieuwe technologieën, en weerhoudt ons er niet van om exponentieel te groeien, internationaal te groeien en onze dienstverlening te verbeteren.”

PropTech Bedrijf 2020
Erik Schlooz (foto) nam uit naam van Kate Innovations de award voor PropTech Bedrijf 2020 in handen: “Wat een eer. De groei van Kate Innovations gaat goed. En dat kan alleen maar met een fantastisch team aan mensen. Ik zie deze award als een beloning voor een onwijs bijzonder jaar.” Kate Innovations neemt o.a. bedrijven over om die vervolgens aan elkaar te verbinden: “Heel veel bedrijven lossen vaak maar een deel van de keten op. Wij hebben dat zelf altijd wat breder ingestoken. We helpen bedrijven bijvoorbeeld in hun transitie naar digitalisering. Én we denken mee over de stappen die erna komen. Onze focus is op meer data delen, en meer consolideren. Ik kijk ontzettend uit naar komend jaar!”

Slimste Gebouw 2020
The Flow Houthavens in Amsterdam werd benoemd tot het Slimste Gebouw 2020. Martin Prins, CTO The Flow Technologies,  zei over de overwinning: “We zijn super trots op het winnen van deze Award voor The Flow. Dit zien we als een erkenning voor de insteek dat naadloze integratie van alle automatiserings- en menselijk gedragselementen in eersteklas geconvergeerde IP-netwerken vereist; ofwel de ruggengraat. Samen met onze partners ontwerpen, integreren, leveren en beheren we deze 'smart' diensten en behoeften (voor gebruikers één bediening voor alles, no-touch geautomatiseerd). Ofwel uniek voor nieuw en bestaand vastgoed (wat doorgaans goed is in alleen Casco en de E en W, maar niet in de I van Internet, Integratie en Innovatie. Wij zeggen : The Flow = Smartbuilding = (E+W)*I2”.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022