Corporate Branded Office Concept: dé kantooroplossing van 2021

Met het Corporate Branded Office Concept (CBOC) geeft Kato de vastgoedeigenaar en -beheerder de juiste handvatten om grote bedrijven aan te trekken. Door een eigen flexibel kantoorbelevingsconcept heeft Kato met CBOC een bewezen aantrekkingskracht op corporates, dat weer leidt tot een significante waardevermeerdering van kantoorpand(en).

Het Corporate Branded Office Concept (CBOC) is een flexibel kantoorconcept waarbij een mix tussen het hoofdkantoor, een satellietkantoor, home-office en opslag centraal staat. Wat wordt er geboden?

  • Een vaste inbouw in combinatie met flexibele inrichting, hierdoor kunnen corporates de eigen kantooromgeving flexibel indelen een aanpassen aan veranderende omstandigheden;
  • Er wordt rekening gehouden met het aantal fte’s, flexwerkers en het aantal mensen in de buitendienst van het bedrijf;
  • In combinatie met ‘Select by Kato’ kan er een flexibel vervoersabonnement worden afgesloten, zodat de huurder het gehele jaar en voor een vaste prijs meubilair kan laten verplaatsen van het hoofdkantoor naar een satellietkantoor, een home-office of een opslagplaats.

Kortom, Kato biedt maximale flexibiliteit in het after-corona-tijdperk voor werkomgevingen specifiek gericht op corporates.

Kato als leadgenerator bij een verhuurdeal
Een samenwerking met Kato kan als leadgenerator fungeren bij de verhuur van een kantoorpand of verdieping. Hoe kan het CBOC de kans op een succesvolle deal verhogen?

  • Kato geeft corporates direct een beeld van de nieuwe werkomgeving door middel van (3D) beelden en moodboards;
  • Geïnteresseerde huurders ontvangen een voorstel waarin bewust voor een vaste inbouw in combinatie met een flexibele kantoorinrichting is gekozen;
  • Select by Kato geeft corporates het gehele jaar de kans om zonder aanvullende kosten meubilair te kunnen verplaatsen van bijvoorbeeld kantoor naar huis, of andersom;
  • De ontwerpen zijn volledig op maat gemaakt en toegesneden op de identiteit en look & feel van het bedrijf en vormgegeven in een 'flexible tailor-made officeconcept'.

Kato is dé huisvestingsadviseur voor de pandeigenaar én de huurder
Kato vertaalt ambities en doelstellingen naar een passende huisvestingsoplossing voor de opdrachtgever en zijn potentiële huurder(s). In de rol van huisvestingsadviseur bieden zij ondersteuning van ontwerp tot en met oplevering. Een passend huisvestingsconcept waarbij de behoefte én het merk van de gebruiker centraal staan in een inspirerende werkomgeving. Haal expertise in huis. Kato past het hele design & build proces toe voor een passende look & feel, binnen het opgegeven budget en strak uitgewerkt.

Het kantoor moet een inspirerende beleving worden
Bij Kato denkt men graag mee. Bijvoorbeeld door samen een passende huisvestingoplossing vinden om gebruikers een inspirerende werkomgeving te bieden of om nieuwe huurders in huis te halen.

Daarbij bieden ze een totale design & build strategie aan, aangepast op de eisen, wensen en budget. Maar ze denken ook mee in het creëren van een eigen kantoorbelevingsconcept. Corporate medewerkers kunnen op die manier flexibel werken. Ook biedt Kato de mogelijkheid om startups/scaleups aan te laten haken in een hippe social area, die ze voor de klant kunnen realiseren.

Omdat ze zowel met de verhuurder als de huurder samenwerken weten ze precies waar de focus op moet liggen. Dat is wel zo fijn!

Alles volledig in de stijl van de gebruiker
Van lichtplan tot ventilatie. Vloeren, wanden en plafonds. Flexibele kantoorinrichting en pantry’s. Van de verf op de muur tot het kleed bij de entree. Van het begin tot het eind verzorgt en ontzorgt Kato de nieuwe huurder. En dit alles natuurlijk geheel afgestemd op de brand & identity van de gebruiker.

Het doel van Kato
Door middel van het COBC samen met de pandeigenaar of - beheerder nieuwe corporates binnenhalen! Het resultaat is een strak en gebruiksklaar pand waarbij de corporate-gebruiker alleen nog zijn laptop hoeft mee te nemen. Dat. werkt. lekker.

Hieronder volgen twee inspirerende voorbeelden van hetgeen Kato al heeft gerealiseerd:

Voor Wirelab heeft Kato een inspirerende werkomgeving gecreëerd. Binnen deze omgeving, die is ontworpen met inachtneming van de kernwaarden van Wirelab, kunnen externe startups aanhaken.

✔️ Maatwerk
✔️ Merkbeleving & Identiteit
✔️ Office Concept

 

 

 

 


Een uniek eigen kantoorbelevingsconcept voor Mobile Iron, dat was de opdracht. De klant, pandeigenaar en Kato zijn superblij met het eindresultaat waarbij is gewerkt vanuit een geheel eigen Concept Thinking strategie voor Mobile Iron.

✔️ Maatwerk
✔️ Merkbeleving & Identiteit
✔️ Office Concept

Kijk voor meer informatie en projecten op de website van Kato kantoorinrichting.

 

 

 

Reacties